Bir Çapkına Vuruldum (School For Heiresses, #1)

10 puan

Amelia Plume küçük sahil kasabasından Londra'ya geldiğinde balolar onun için göz kamaştırıcı gelmiştir. Fakat iki yıl geçtikten sonra hepsinin birbirine benzediğini fark etmiş sıkıcı bulmaya başlamıştır.Bir kont kızı ve büyük bir servetin sahibi olduğundan birçok talibi vardır.Fakat Amelia evlenmek istemez. İstediği macera yaşamaktır.Tam bir macera delisi. Gittiği Bayan Harris'in genç leydiler okulundan pek sevmediği arkadaşı lord Kirkwood ile ilgilenir ve lordun mektubuna karşılık yazdığı mektubunu macera isteyen Amelia'dan lordun odasına koymasını ister. Amelia mektubu bırakmak için gittiğinde tesadüfen lordun dikkatini çeken kuzeni Amerikalı Binbaşı Lucas Winter'ın odasına girer. Lucas'ın eşyaları arasında üvey annesi Dorothy'nin adını ve bilgilerini görür. Lucas iki yıldır Dorothy ve Theodere'nin peşindedir. Bu yüzden ülkeye dönmek zorunda kalmıştır.

Amelia belgeleri gördükten sonra Lucas'ın peşine düşer. Lucas'ın neyin peşinde olduğunu,üvey annesini neden aradığını anlamak için onunla yakınlaşmaya başlar.
Lucas İngilizleri sevmese de Amelia'dan etkilenir. Ayrıca dolandırıcılık suçundan aradığı kadının üvey kızı kendi ayağı ile gelince bir şeyler öğrenebilmek umudu ile yakınlaşmaya karşı koyamaz. Amelia'dan sosyeteye uyum sağlayabilmesi için dersler vermesini ister. Karşılığında da onun yanıp tutuştuğu macera hikayeleri anlatacak ve yaşatacaktır.Önce bir amaç uğruna yakınlaşan ikili daha sonra duygularına karşı koyamaz.

Amelia'nın belalısı onu kaçırıp Gretna Green'e götürünce Lucas tabi ki peşlerine düşer Amelia'ı kurtarır hatta kendisi evlenir.
Belalının rahat durmaması,sırlar,yüzleşme, her şeye rağmen aşka karşı koyamamaları derken sayfalar akıp gidiyor.

Severek okudum bu kadar macera delisi bir leydi daha okumamıştım. Eğlenerek okuduğum bir kitap oldu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »