Bir Aşk Çarpıntısı (The McCarthys of Gansett Island #1)

7 puan

Hep aynı yazarları okuduğumu fark edip, yeni yazarlar okuma isteğimden dolayı siparişlerimde araya tek tük böyle kitaplar sıkıştırıveriyorum. Mesela Jill Shalvis kitaplarıyla tanışmam böyle olmuştur ve şimdi Türkçeye çevrilen kitaplarının takipçisi olmuşumdur.
Vaktiniz varsa eğlenerek okuyabileceğiniz bir kitap. Kurgu çok basit olsa da karakterleri klasik (fakir ama gururlu kız, zengin ama mütevazi genç olarak ve tabi kötü kaynana ve niyeti iyi ama itici baldızı unutmamak lazım) yer almakta kitapta.
Konusuna gelirsek; Maddie lisedeyken iftiraya uğramış ve bu iftira onun peşini bırakmamıştır. Mac ise adada yaşadığı hayatı bunaltıcı bularak anakaraya kaçmış orada kendine bir hayat kurmuştur. Yıllar sonra Mac panik atak geçirip adaya gelir eve bisiklete binen Maddie'ye çarpar (yayadır bu kaza esnasında). Maddie kötü yaralanır ve üstü başı yırtılır. Mac onun gözlerini (!) görünce vurulur ve kitap böylece devam eder. Spoiler vermedim. Ama vermek istedim de içimde kaldı.
Beklentimin altında kaldığını söylemeliyim. Aslında Novella Yayınları'nın kitaplarında hep böyle oluyor. Açıldığı zaman Arkadya gibi olacak sanmıştım ama henüz çıtanın çok altında kitaplar. Ya da tarzları bu. Devamını okur muyum serinin. Evet ama özellikle takip etmem. Elime geçerse.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »