Benim İçin Öl (Revenants, #1)

8 puan

Paris Sevenleriniz varmi ? Eh seviyorsaniz buna birde Paranormal'ide ekleyin. Harika birn2'li . Birde yazarin akici dili ve her karekterin ozel islenmiscesine olusturuldugunu birde parisin o romantik buyusunu ekleyin. Hah tamam tamda ondan bahsediyordum isdr ! Harika bir serinin #1kitabi olan. Benim icin ol harikaydi bayildim. Bu seriye heb uzaktan goz kirpiyordum ve sonunda #blogger arkadaslarimin #blog'larinda yazdiklarina dayanamadim ve hemen tedarik ettim bir xirpida.okudum ve kesinlikle pisman degilim tam aksine kendime kiziyorum bu zamana kadar neden okumadim diye.

Ama soyle bir aciklama yapayim kitap boyunca.paris.sokaklarinda dolassamda ask'in kokusunu alsamda kendimi Alacakaranlik serisi de hissrtim bir parca bana biraz onu animsatti.

Kitabimizdaki konu Geri donenler. Yani olumden sonra geri donuyorlar. Ilk oldukleri yasta kac yasindaysalar daha sonraki her olumlerinde ayni yastan hayata tekrar basliyorlar. Daha fazla bilgi yok ve umarim sizde benim kadar zevk alirsiniz okumaktan ...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »