Beni Sev Diye

10 puan

Yine bir Asude klasiği...Şu aralar yaşanan historical kıtlığında vallahi ilaç gibi geldi. Okurken güldüren, güldürürken ağlatan kısacası her duyguyu yaşatan bir kitaptı. Karakterleri ve yaşananları çok rahat kafamda canlandırabiliyorum. Çünkü Asude bu işi gerçekten hakkıyla yapıyor. Laf olsun sayfa dolsun diye yazılan kitaplardan değil yani. Benzetmeler, tanımlamalar, yerler çok rahat geldi gözümün önünü.
Kitap sadece baş karakterleri yani Bradley ve Kristy'i anlatmıyor, aynı zamanda Bradley'in (benim daha ilk bölümlerde aşık olduğum) abisi Dave ve sarı cadı Lilybeth'in o fırtınalı aşkını da anlatıyor. Dediğim gibi kitapta her türlü tadı alabilirsiniz. Herşey öyle dozundaydı ki. Gerçekten aranan ve bulunması zor kitaplardan.
İyi ki yazmış Asude, iyi ki paylaşmış bizimle. Kesinlikle okunması gereken hatta baş ucu yapılabilecek bir kitap. Tıpkı Asude'nin diğer kitapları gibi. Sıkılmadan, bıkmadan, usanmadan tekrar tekrar okunabilir yani.
Asude'yi bilen bilir, bilmeyen de ki pek fazla olduğunu düşünmüyorum gelin bu kitapla tanışın efenim, pişman olmayacaksınız 😉

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »