Başka Dilde Aşk

8 puan

#MiaSheridan / #BaşkaDildeAşk kitabı okundu bittiiii😀
Archer sen ne tatlı ne saf ne güzel ruhlu bir insansın öyle. Senin gibi bir karakteri okuyabildigim icin cokkk mutluyum. Tüm yaşadıklarına rağmen hayata tutunabilmene temiz, kirlenmemiş kalabilmene hayran oldum. Bree'nin kendinden emin kişiliği, neyi istediğini bilen tavırlarını çok takdir ettim.
Birbirlerinin yaralarını iyilestirip, kendilerine güzel bir gelecek kurdular. Sonu biraz acele ve klişe olsa da
okuması keyifli, akıcı bir kitaptı. Kitaplığımdaki @yabanciyayinlari kulesinde yerini aldı. Ayrıca kapak tam bir Archer Hale cokkk coook güzel 😍

~~~~~~~~~
"Kapıya geldiğimde duraksayıp arkamdaki ufak eve baktım. Birden aklıma Archer Hale'in kendine koca bir dili öğrettiğini ama konuşacak tek bir insanı olmadığı geldi.
Ta ki bana kadar."
~~~~~~~~~
"En kötüsü ise kalbimin her bir parçasıyla, kırılmış değersiz hissettiren kısımlarıyla bile onu şiddetle sevdigimi bildiğimdi. Belki de en çok o kısımlarımla."
~~~~~~~~~
"Seni kaybedecegim diye korkmaktan daha çok sevebilmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Öğret bana Bree. Lütfen bana öğret. Aramızdakini mahvetmeme izin verme."
~~~~~~~~~
"Aşkın bir konsept olduğunu ve her insan için özetleyecek bir kelime olduğunu düşünüyorum. Benim sevgi sözcüğüm ise 'Bree' "
~~~~~~~~~

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »