Bana Bir Aşk Borçlusun (Lone Star Sisters #1)

9 puan

Lexi Titan'ın annesi babasını terk ettikten sonra babası evlenmiş ve iki kızı daha olmuştur. Babası Titan dünyasını kardeşleri ile aralarından birine bırakacaktır. Kazanan alacaktır kendilerini kanıtlamaları gerekir. Bu yüzden babasının yanından ayrılıp lüks günlük spa merkezini kurmuştur. Bankacısının müşterilerinden biri işini büyütmesi için iki milyon dolar vermek istemiştir. Yatırımcının adı gizlidir ve dilediği zaman verdiği borcu geri alabilecektir. Şimdi geri ister. Yirmi bir günde iki milyon dolar bulması gerekiyordur yoksa her şeyini kaybedecektir. İş yerini açma sebebi kendi başına iş yapabileceğini kanıtlama isteğidir. Babasından isterse şirketi yönetme şansını tamamen kaybedecektir. Bunun için gereken her şeyi yapmaya hazırdır.

Cruz Rodriguez otomobilleri çok sever. Otomobil galerisi, yedek parça satış zinciri, otomobil yarışı takımı vardır. Tepeye tırmanmak için savaşmış bir adamdır. Ne kadar zengin olsa da hala kapalı kapılar vardır. Bu kapıları açmak, elitlerin arasına karışmak için tanınmış varlıklı bir aileden olan Lexi'nin yardımcı olmasını ister. Bu yüzden Lexi'nin kardeşinin düzenlediği yardım müzayedesinde Lexi'nin karşısına çıkar.

Lexi on yıl önce ilk kez Cruz ile birlikte olduktan sonra Cruz hemen gitmek isteyince aralarına unutamadıkları bir geçmiş girmiştir.
Cruz Lexi'nin bankacısı ile konuşmasını duyar parayı vermeye hazırdır. Karşılığında evlenmelerini ister. Çok parası olmasına rağmen hala mahalleden gelen fakir delikanlıdır. Toplum tarafından kabul görmek, çocukları için daha iyisini ister. Bir yıl evli kalmak Lexi'nin dünyasına girmek için yeterli olacaktır. Lexi aşka, sonsuza kadar birlikte olmaya inanır bu yüzden evliliği istemez. Altı ay birlikte yaşadıkları, aynı odayı paylaşacakları nişanlılığı kabul eder. İkisi de altı ay sonra arkalarına bile bakmadan birbirlerini bırakacaklarından emindir.

Cruz için sevgi acı, zayıflık ve teslimiyettir. Sevgiyi istemez. Annesini sürekli döven babasına benzemekten korktuğu, uzak durmasının daha iyi, güvenli olacağını düşündüğü için kızından da uzak durmuştur. Lexi için aşkını kabullenmek daha kolaydır sonunda sevgi istememesi için bir ülke bile almaya hazır olan Cruz'u da doğru yola getirir.

Konu güzeldi güzel başladı ama maalesef gelişme öyle olmadı. Yazarın klasik bir tarzı var ya zaten çocuklular ya da sonradan plansız bir hamilelik durumu oluyor genelde yine öyle olmuş. Herkesin bir baba problemi vardı. En güzel yeri ise kesinlikle sonuydu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »