Ayaklı Bela (Beautiful, #2)

Profil Resmi
9 puan

Detaylı yorum , alıntı ve NEDEN BEGENİLDİ NEDEN ELEŞTİRİLDİ merak ettiğiniz herşey blogumda
http://vemutluson.blogspot.com/2013/08/ayakl-bela-jamie-mcguire-kitap-yorumu.html

Çıktığı gün alamayacağımdan korktum ama ilknokta.com 'da ki indirimli fiyat karşısında dayanamadım ve aldım. Tatlı Bela'dan konu olarak ayrı olan tek bölümü finaliydi ki ah o final ne TATLI bitti .
Bir erkeğin dünyası gerçekten çok farklıdır bunu anlamak içinde erkeğin ağzından dinlemek lazım işte bu fırsat Ayaklı Bela'yla geldi ve iyi ki geldi. Tatlı Bela'dan daha harikaydı . Çünkü Travis'in hataları ve ya düşüncelerini o kadar iyi anladım ki ''Ah be Trav ne çektin ''demeden edemedim. Şuan yazarken aklıma Abby'le sonunda duygularını itiraf ettikleri gün sabahı Travis'in yanında Abby'i bulamayınca yaptığı tepkiler geliyor ...

İnanın okumak ya da okumamak , begenmek yada begenmemek görecelidir. İnanıyorum ki Ayaklı Bela herkesin ilgisini çekebilecek ve begenisini toplayacak bir kitap. Yazar tüm marifetini Ayaklı Belaya saklamış diyebilirim . Bana sorarsanız '' Unutamadığın bölümler nelerdir ? ''diye .
1.Yangın bölümü
2.Abby'nin evi terk ettiği gün
3.Final

Derdim Okuyanlarında bu görüşüme uyacağına eminim .. Çok fazla yorumlarda görmedim ama America Ve Shepley ilişkileri de kitapta sıkça karşıma çıktı. Acıkcası bir kaç diologlarına kahkaha attığımı da itiraf ediyorum.Shepley' in America'ya karşı kılıbık olması ise insanın yüzünde gülümseme bırakmıyor değil . Kitap Travis ve Abby dışında diger karakterleride severek okumamıza neden oluyor.
Tavsiyemdir. Okuma konusunda tereddütünüz varsa dahi Ayaklı Bela gerçekten bu tereddütü yıkacaktır.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »