Avcı (Melez Sözleşmeleri, #5)

10 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/07/jennifer-l-armentrout-avc-melez.html

En güzel şey serilerde kitapları peşpeşe okumaktır. Apollyon'dan sonra ara vermeden Avcı'ya başlamanın hazzı ile okudum kitabı. Soluksuz, heyecanla...

Yazarın kitaplarını harbi çok seviyorum. Kadın fantastik kitaplarda işi biliyor. Normal kitaplarını da okuyup tadacağım kalemini.

Apollyon'da soluksuz biten macera Avcı da devam etti ama ne devam etti :)

Kitapta en çok hoşuma giden ve beni oldukça şaşırtan şey Seth oldu. Adam... tam bir sürprizdi. Ben aslında ilk kitaplar da Seth'i seviyordum, her ne kadar ilerleyen zamanlarda tereddüt etsem de son kitapta o adamı sevmemi sağlayan nedeni daha iyi anladım. Evet, Seth iyi değildi ama hatalarından ders alıp da bir şeyleri düzeltme çabası takdirlikti. Sevdim be seni Seth!

Tanrıların tutumları beni sinir etse de Ares beni en şaşırtan oldu. Adam cidden bambaskaydi tıpkı titan gibi...

Apollo... benim olsana sen diyesim var :) ama Hades sen de olabilirsin. ;)

Kitabın sonu beni en şaşırtan yer oldu. Böyle bir son beklemiyordum, şaşırtıcı ve tamamen sürprizdi.

Kitaba dair daha çok şey yazmak isterdim ama içeriğe girmek ve okumamıs veya okumaya niyeti olanların hevesini kırmak istemiyorum. O yüzden kısa kesiyorum.Ben bu seriyi çok seviyordum ve hala da seviyorum. Dediğim gibi bu kadının fantastik kitaplarda çok başka bir hayal gücü var ve oldukça iyi şeyler ortaya çıkarıyor. Ben seviyorum ve seriyi de tavsiye ediyorum.

Ahh bu arada, kitaptaki savaş sahnesi iyiydi daha iyi olabilirdi ama yine de tatmin ediciydi. Hiç zaiyat vermeden savaşı bitirmek yerine kaybedilen arkadaşlarla daha gerçekçi oldu savaş.

Mitolojiyi severim ve bu kadar mitolojiyle iç içe kitaplara ise bayılırım :) Neredeyse Yunan Mitolojisi'ne ait bütün tanrıları gördük ve onları okumak o kadar güzeldi ki bayıldım!

Ben beğendim... daha ne diyeyim :)

Aslında destansı bir yorum yazarım ama o zaman çok çok çok fazla kitap içeriği olacak o yüzden en iyisi susmak diyor ve yorumumu kısa kesiyorum :)

Ama keşke diyorum... İksir adındaki ara kitabı nasıl Apollyon'un başına eklediler, 'One and Only' diye de bir ara kitap var onu da Avcı'nın başına ekleselerdi. İksir 3. ve 4. kitabın arasıydı One and Only ise 4. ve 5. kitabın arası... onu da okusaydık tam olurdu bence. :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »