Aşkın Son Yankısı (Friday Harbor, #2)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com/2018/06/lisa-kleypas-askn-son-yanks-friday.html

Lisa Kleypas okumaya son sürat devam ederken bu kadının kurgularını da sevdiğimi fark ettim. Artık gözüm kapalı kitaplarını alacağım bir yazarım daha var :)

Gerçi neredeyse bütün kitapları aldım ya neyse ;)

Friday Harbor serisinin 2. kitabı Aşkın Son Yankısı, ilk kitaptan tanıdığımız Nolan kardeşlerin ortancası Sam'in ve cam sanatçısı Lucy'nin hikayesi. Cam Sanatçısı Lucy'nin aile ilişkisine, kardeşiyle diyaloglarına ve sanatını yaparken ortaya çıkardığı sihre değinen bir hikayeydi.

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse; erkek arkadaşı tarafından aldatılan ve erkek arkadaşının aldattığı kişi de kız kardeşi olduğunı öğrenen Lucy'nin hayatına kaldığı yerden devam ederken tanıştığı Sam ile aralarında bir çekim hissetse de bağlanma korkusu yaşayan ve kadınlarla sadece cinsellik yaşayan Sam ile bir ilişki nasıl olacak? Bu kitapta biraz da aşkın yavaş yavaş filizlenerek çoğalması, aklı, bedeni, ruhu, kalbi tamamen kaplayarak ateşini göstermesi ve mutlu sonu okumamıza neden oldu.

Şahsen Lucy'nin yaşadığı ihanet çok büyüktü. Kız kardeşi Alice yiyebileceği en büyün vurgunu yedi ve buna rağmen affedici davranması ne kadar büyük bir kalbe sahip olduğunu gösterir. Şahsen ben Alice'in düğünde terk edilmesine oh iyi oldu derdim. Ettiğini buldu. Bunu hak etti derdim. Çok mu kötüyüm be ;)

Mark ve Maggie'nin evlilik yolunda olmalarını okumak çok güzeldi. Holly her zaman ki gibi şirinliği, sevimliliği ile bence kitabın en muhteşem detayıydı.

Alex'in geçirdiği sürece üzüldüm ama şimdi onun kitabına başlayacağım için eşsiz ve oldukça bütük bir aşk okumayı bekliyorum.

Lucy'nin arkadaşları Justine ile Zoe'yi çok sevdim.

Sam'in Lucy'e bakıcıklık yaptığı zamanlar çok sevimliydi ve bu bile sevdiği insanlar için her şeyi göze alabilecek bir adam olduğunu gösterir. Kitabın sonunda bile Lucy'e hayallerinin peşinden gitti döndüğünde burada bekliyor olacağım dedi daha ne olsun ama değil mi?

Ben sevdim kitabı. Cidden güzeldi ve şimdi büyük bir hevesle 3. kitaba başlıyorum. Alex'in hikayesi benş bekler sonuçta ;)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »