Aşkın İki Yüzü (Lone Star Sisters #2)

9 puan

Skye Titan on yaşındayken babası sevmediği için bileklerini kesip intihar eden annesini bulmuştur. Sadece babası kaldığından onun etkisinden çıkamamıştır. Sekiz yaşında kızı olan bir duldur. Ülkedeki aç çocukların doyurulmasını sağlayan bir vakfı vardır. Babası bir iş adamı ile evlenmesini ister. Babasının daha önce kendisi için koca seçmesine izin vermiş sevdiği adamdan ayrılmıştır. Hayatını bir kez daha babasının kontrol altına almasına izin vermemeye kararlıdır.

Mitch Cassidy artık eski bir SEAL'dir. Bir patlamadan sonra bacağının yarısı kopmuştur bu yüzden dokuz yıl sonra büyüdüğü çiftliğe gelir. Yapay bacağına alışmak zorundadır. Gelir gelmez de hayatı boyunca görmek istemediği tek insanla Skye ile karşılaşır.

Mitch Skye'nin ilk aşkı ilk sevgilisidir. Babasına karşı gelmek istememiş Mitch'i korumak istediği içinde ayrılıp babasının istediği adamla evlenmiştir. Yıllar sonra birbirlerini görür görmez birlikte olurlar. Mitch hemen Skye'nin kalbini kırar o artık hatırladığı adam değildir. Soğuk, kaba, yeni durumuna alışamamış, yaralı birine dönüşmüştür. Kocası öldüğünden beri bir erkekle çıkmamıştır. Ama Mitch gelir gelmez açık alanda, gün ortasında yaptıkları hiç ona göre değildir. Hep tutucu, dikkatli biri olmuştur. Fakat Mitch'i görünce kendine engel olamaz.
Mitch ise geçmişten dolayı intikam istese de Skye'i istemeye devam eder ondan uzak duramaz.
Skye çok geçmeden Mitch'i sevmekten hiç vazgeçmediğini onun her şeyi olduğunu anlar. Mitch'de tam Skye'i hep sevdiğini anlar ama Skye'nin babası yine rahat durmaz. Skye kızını ve Mitch'i korumak için babası ile mücadele etmeye kararlıdır. Mitch ise sevdiği kadının gitmesine bir kez izin vermiştir ve bunu tekrar yapmamaya kararlıdır.

Babalarının gayrimeşru oğlu yine onlara rahat vermez bu kez baya ciddi problemler açar. Kardeşlerin hepsinin yine baya aktif olduğu bir kitaptı. Izzy'nin bir şeyler kanıtlamak için Skye'nin görüştüğü adamla görüşmeleri, yaptıkları saçmaydı. Sonunda en zararlı çıkan Izzy oldu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »