Aşkın İki Yüzü (Lone Star Sisters #2)

Savaşın acılarıyla örselenmiş bir adam
Özgürlüğe susamış, azimli bir kadın
Entrikalarla alevlenen, tutkulu bir aşk

Skye Titanın zengin babası kızının hayatını yönetebileceğini düşünmektedir. Kocasının ölümünün ardından kızıyla bir başına kalan Skye ise eskisi gibi itilip kakılmamaya kararlıdır. Özellikle de hayatının aşkı olan adam sekiz uzun yıldan sonra Teksasa dönmüşken...

Eski SEAL komandosu Mitch Cassidy savaşta yaralanıp eve döndüğünde artık her şeyin farklı olduğunu görür. Ancak aradan geçen sekiz yıl, genç adamın Skyea karşı tutkusunu ve ihanetinin acısını köreltmemiştir. Genç kadının dudaklarından pişmanlık dolu sözler dökülmesini istemektedir. Mitch geçmişi unutup Skyeı babasından kurtarırken kendi kırık kalbini de onarabilecek midir?

Savaşın acılarıyla örselenmiş bir adam
Özgürlüğe susamış, azimli bir kadın
Entrikalarla alevlenen, tutkulu bir aşk

Skye Titanın zengin babası kızının hayatını yönetebileceğini düşünmektedir. Kocasının ölümünün ardından kızıyla bir başına kalan Skye ise eskisi gibi itilip kakılmamaya kararlıdır. Özellikle de hayatının aşkı olan adam sekiz uzun yıldan sonra Teksasa dönmüşken...

Eski SEAL komandosu Mitch Cassidy savaşta yaralanıp eve döndüğünde artık her şeyin farklı olduğunu görür. Ancak aradan geçen sekiz yıl, genç adamın Skyea karşı tutkusunu ve ihanetinin acısını köreltmemiştir. Genç kadının dudaklarından pişmanlık dolu sözler dökülmesini istemektedir. Mitch geçmişi unutup Skyeı babasından kurtarırken kendi kırık kalbini de onarabilecek midir?


Değerlendirmeler

değerlendirme
9 puan

Yıllar önce babasının baskısıyla sevdiği adam Mitch'ten ayrılarak başka biriyle evlenen Skye genç yaşta dul kalmıştır. Mitch, Skye onu terk ettiğinde Amerikan askeri ordusu SEAL'e katılmış ve patlamada tek bacağını kaybetmiştir. Mitch'in döndüğünü öğrenen Skye yeniden birleşmeyi iştemektedir ancak Mitch Skye'ı affetmeye istekli değildir.. Kızları baskı altında tutmaya çalışan kötü baba Jed Titan Skye'ı yine Mitch'ten ayırma girişimlerine devam etmekte ve en hassas noktalarından vurmaya devam etmektedir. 3.kız kardeş Izzy'e üzüldüm. Sırada onun hikayesi var ve ben okumak için sabırsızlanıyorum.. Kitapta en çok sevdiğim karakter Skye'ın kızı Erin oldu. Bıcır bıcır..
Jed'in gayrimeşru oğlu ve kızların üvey abileri Garth'ın sonunu çok merak ediyorum. Adam baya sağlam zarar veriyor..

Bu seriyi sevdim. 2. kitap bitti, sırada 3 var..

7 puan

Serinin ilk kitabının faciasından sonra bu kitap resmen ilaç gibi geldi. Titan kardeşlerden en sevdiğim kesinlikle Skye oldu. Seri boyunca kişiliğini en iyi şekilde geliştiren Skye'dır benim için.

İlk kez Susan'ın bir kitabında erkek karaktere gıcık kapmadım. Mitch genel anlamda bende olumlu izler bıraktı.

Kitabın kötü karakteri benim için ne Jed ne de Garth. En kötüsü küçük kardeş izzy denen salak. Bu arkadaş kelimenin tam anlamıyla bir o...u. Cidden hakaret anlamında söylemiyorum. İşi gücü erkeklerle düşüp kalkmak. Zaten ilk kitapta da bu özelliği gözümüze baya sokuldu. 2. kitapta sırf Skye'ı şimdiki koca adayından kurtarmak için yapmış bütün bunları, tabi yersen. Sonra belasını buldu ya bir şekilde, Ohhhh beter ol izzy!!!

Neyse, izzy kaltağı hariç kitap genel olarak güzeldi.

http://belleninkutuphanesi.blogspot.com.tr/2016/02/askn-iki-yuzu-yorum.html

9 puan

Aşkin İki Yüzü Susan Mallery.
Orjinal adı Lip Service Goodreads Puanı 5/3,91 Benim puanım 5/4,5

Serinin ikinci kitabını daha cok begendim.Ama kadın karakterin başlardaki kişiliksizliği yüzünden puanı da kırdım..

Konusu daha sert idi. Lexi ve Cruz'un hikayesi beyaz dizi tadında idi daha romantik idi. Irak savaşından dönmüş savaş gazisi Mitch Cassidy ve Titan kızlarının ortanca olanı Skye Titan'ın hikayesi idi..

Skye ile Mitch'in hikayesi daha gerçek sert bir hikaye idi.Babasının etkisinden kurtulamamış kişiliği oturmamış.Annesi neredeyse gözlerinin önünde intihar etmiş bir genç kız idi Skye Titan..Bu durumdan da faydalanan bir sözde baba deyim yerinde ise tam bir karaktersiz idi bence...Nefret ettim bu karakterden.Ailesini çocuklarını kendi kişisel çıkarları için kullanabilen bir baba profili vardı. Skye'in hayatta kalan tek ebeveyni olması üzerindeki etkisini güçlendiriyordu..Skye Titan babası ne derse yapıyordu..

Yer yer kadın kahramanımız Skye 'in babasının etkisinde fazla kalmasına çok sinir oldum. Skye sadece babası istediği icin sevdigi adamı bırakip yaslı bir erkek ile evlenir.. Özellikle bazı yerlerde gençlik ve toyluğunun etkisi ile kişiliksizce davranması beni delirtti diyebilirim.Babasının Mitch Cassidy'den ayrılıp yaşça büyük bir adam ile evlenmesini istiyordu..O istedi Skye yaptı hem de en iğrenç bir şekilde..

Hayatımın aşkı dediği adama çok acımasızca ihanet etmesi ondan hamile kalması.Evlilik teklifi eden sevdiği adamı yüz üstü bırakması..Çok sinir oldum çok kişiliksizce karaktersizce yapılmış bir davranıştı..Bence..

İşte bu yüzden Mitch bence dokuz yıl sonra karşılaştıklarında az bile yaptığını düşünüyorum..Aşağılamasını da bence hak etmişti..İhanet bence ilişkiyi darmadağın eden bir davranıştır geriye dönüşü de neredeyse imkansızdır..

Bu ayrılıktan sonra Mitch orduya yazılır ve SEAL komondosu olur.Son katıldığı Irak Savaşı'nda da ayağını kaybederek geri döner.Arada dokuz yıl geçmiştir. Skye ise kocasını kaybetmiş 8 yaşında bir kızı vardır.Babası Jed Titan ile birlikte yaşamaktadır..Mitch'den ayrılışının ağırlığını hala içinde yaşamaktadır..Kocası öldükten sonra da herhangi bir gönül ilişkisi olmamıştır..Babası ona yine evlenmesi için bir koca ayarlamıştır..
İLk kitabımızdaki Lexi ve Cruz nişanlanmıştı ve Lexi bebek bekliyordu.Üvey ağabeyleri Gart yine işbaşında idi..Titanları özellikle Jed Titan'ı mahvetmeye yemin etmiş bu adam planlarını uygulamak içim her yolu denemeye kararlı idi..Bu sefer de Titanları içten yıkmaya kararlı idi...
Bu yüzden planlarına Mirch'i de kattı..Skye'a düşman plan Mitch hesaplaşmasını bu yönden de denemeye karar verir ama çok geçmeden pişman olacaktır..
Şimdi serinin üçünçü kitabı İzzy'nin hikayesi var sırada ama ben 4.ve son hikayede ki Garth ve Dana'nın hikayesini daha çok merak ediyorum..Yardımsever Dana Titan kızlarının hem savunucusu hem de arkadaşı idi..Bu macera bence daha heyecanlı olacak..
Kesinlikle tavsiye edeceğim bir seri..Susan Mallery'i o kadar çok sevmezdim bu seriyi okuduktan sonra kesinlikle takip edeceğim bir yazar ...


10 yıl, 11 ay
8 puan


Susan Mallery / Aşkın İki Yüzü

İlk kitap BANA BİR AŞK BORÇLUSUN o kadar keyifle okunmuştu ki bu kitabı beklerken inanılmaz heyecanlıydım.
Ve kesinlikle okurken de aynı heyecana Nail oldum.

Titan kardeşlerin ikincisi Skye Titan, despot babasının gölgesi altında yaşayan ve babası her ne isterse onu yapmakla kendini yükümlü hisseden kızkardeştir.

İlk aşkı Mitch'i de babasının istediği adamla evlenmek için terk ettiğinde, o an için doğru kararı verdiğini düşünmekteydi.
Eşi ölüp çocuğuyla bir başına kaldığında babasının yanına geri döner ve kendi Vakfı'nı kurarak yaşamaya devam eder..

Ta ki Match geri dönüp yarım kalan duygularının farkına varana kadar. Ama Mitch eskisi gibi değildir. Terk edilmenin acısını orduya katılarak onca yılını verdikten sonra bir bacağı eksik ve aksi biri olarak kasabaya geri döner.

Skye şimdi hem Mitch ile hemde babasının gayri meşru oğlunun Vakfı'na yaptığı suçlamaların üstesinden gelmek için büyük mücadele vermek zorundadır.

Kısaca konu bundan ibaret ben keyifle okudum ve bu seriyi kesinlikle tavsiye ederim.
Yazarın diğer yayınevi den çıkan ve devamını getirme tenezüllünde bulunmaması bu seriyi benim için daha çok cazip kılıyor diye bilirim

Tavsiye ederim

Serpil...

10 yıl, 10 ay
9 puan

Skye Titan on yaşındayken babası sevmediği için bileklerini kesip intihar eden annesini bulmuştur. Sadece babası kaldığından onun etkisinden çıkamamıştır. Sekiz yaşında kızı olan bir duldur. Ülkedeki aç çocukların doyurulmasını sağlayan bir vakfı vardır. Babası bir iş adamı ile evlenmesini ister. Babasının daha önce kendisi için koca seçmesine izin vermiş sevdiği adamdan ayrılmıştır. Hayatını bir kez daha babasının kontrol altına almasına izin vermemeye kararlıdır.

Mitch Cassidy artık eski bir SEAL'dir. Bir patlamadan sonra bacağının yarısı kopmuştur bu yüzden dokuz yıl sonra büyüdüğü çiftliğe gelir. Yapay bacağına alışmak zorundadır. Gelir gelmez de hayatı boyunca görmek istemediği tek insanla Skye ile karşılaşır.

Mitch Skye'nin ilk aşkı ilk sevgilisidir. Babasına karşı gelmek istememiş Mitch'i korumak istediği içinde ayrılıp babasının istediği adamla evlenmiştir. Yıllar sonra birbirlerini görür görmez birlikte olurlar. Mitch hemen Skye'nin kalbini kırar o artık hatırladığı adam değildir. Soğuk, kaba, yeni durumuna alışamamış, yaralı birine dönüşmüştür. Kocası öldüğünden beri bir erkekle çıkmamıştır. Ama Mitch gelir gelmez açık alanda, gün ortasında yaptıkları hiç ona göre değildir. Hep tutucu, dikkatli biri olmuştur. Fakat Mitch'i görünce kendine engel olamaz.
Mitch ise geçmişten dolayı intikam istese de Skye'i istemeye devam eder ondan uzak duramaz.
Skye çok geçmeden Mitch'i sevmekten hiç vazgeçmediğini onun her şeyi olduğunu anlar. Mitch'de tam Skye'i hep sevdiğini anlar ama Skye'nin babası yine rahat durmaz. Skye kızını ve Mitch'i korumak için babası ile mücadele etmeye kararlıdır. Mitch ise sevdiği kadının gitmesine bir kez izin vermiştir ve bunu tekrar yapmamaya kararlıdır.

Babalarının gayrimeşru oğlu yine onlara rahat vermez bu kez baya ciddi problemler açar. Kardeşlerin hepsinin yine baya aktif olduğu bir kitaptı. Izzy'nin bir şeyler kanıtlamak için Skye'nin görüştüğü adamla görüşmeleri, yaptıkları saçmaydı. Sonunda en zararlı çıkan Izzy oldu.


Baskı Bilgileri

336 sayfa
Nisan2013 tarihinde



Diğer baskılar


Etiketler: aşk romanları

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

DLKGNC kuzumberen en iyisi bu mu? emin misin? Only Carpe_Diem
33 kişi

Okumak İsteyenler

Briseis ranayıldız firat hulyami Lady_Avy
17 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski