Aşk Kapıyı Çalınca (Wynette, Texas Serisi 5)

10 puan

Yazar ile tanışmamı sağlayan kitap.
Georgie York Amerika'nın en sevilen dizisinde oynayan başarılı bir oyuncu iken dizi birlikte oynadığı Bram Shepard yüzünden bitmiştir. O dönem bir yakınlaşmaları da olsa Bram sonrasında umursamayınca İkili birbirinden nefret etmeye başlamıştır.
Georgie yıllarca o dizide ki başarısını bir daha yakalayamamıştır. Kocası da başka bir kadın için kendisini terk edince hayatı olmadığı kadar kötü bir hale gelmiştir. Üstelik gazeteciler sürekli peşindedirler. Eski eşinin yeni eşi ile olan mutlu evliliği hep gözüne sokulur. Artık dayanamaz hale gelen Georgie sahte bir sevgili, sahte bir evlilik ayarlamayı bile düşünür. Bu sıralar da içine düştüğü her durumda yanında olan nefret ettiği Bram vardır.
Kafa dağıtmak için gittiği Vegas'ta karşısına çıkan kişi yine Bram olur. Üstelik sabah aynı oda da uyandıklarında evlidirler.

Bram kötü bir çocukluktan sonra umursamaz,sorumsuz,eğlence düşkünü biri haline gelmiştir. Başarılı dizisi bittikten sonra iyi bir rolde bir daha oynama fırsatı bulamamıştır. Ama o eski alışkanlıklarından kurtulup kendisini toparlamayı başarmıştır. Bir zamanlar nefret ettiği Georgie ile bir sabah evli uyanınca hayatı tamamen değişmeye başlar.
Önce boşanmak isteseler de o sıralar gazeteciler zaten sürekli peşlerin de oldukları için boşanmayı ertelerler.
Hatta Georgie yeni bir olayı daha kaldıramayacağı için evli olarak kaldıkları her ay için Bram’e para ödemeyi teklif eder.
Göstermelik evliliklerine başlayan ikili karşı koyamadıkları bir çekim duymaya başlayınca işler iyice değişir.
Evlilik süresince ikili önce göstermelik evliliklerinde mutlu bir çift imajı çizerken, bir yandan hayalleri ile ilgilenmeye bir yandan hesaplaşmaya bir yandan da başka insanlarla uğraşmaya başlarlar. İşin içine kıskançlıklar ortaya çıkan aşk da girince kitabın nasıl bittiği anlaşılmıyor.

Kitap önce aralarında bir şey geçse de sonrasında birbirinden nefret eden iki insanın zamanla birbirine olan aşkını çok güzel bir şekilde anlatıyor. Okurken çok eğlendim, ikiliyi çok sevdim. Akıcı güzel bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »