Aşk Kapıyı Çalınca (Wynette, Texas Serisi 5)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
9 puan

Oldukça akıcı keyifli ve esprili bir romandı.

11 yıl, 11 ay
10 puan

okuduğum en güzel aşk romanlarındandı

10 puan

Çok eğlenerek okuduğum ve kesinlikle tavsiye ettiğim bir kitap.

Profil Resmi
7 puan

Büyük anlamlar yoktu ama çok hoştu.

6 puan

Eğlenceli güzel bir kitap vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir çıpıda okunacak kitaplardan

Profil Resmi
9 puan

Pembe yalanlar, kıskançlıklar, korkular ve en önemlisi de aşk... Bu kitap hepsinin muhteşem harmanı.

8 puan

Tam bir basucu kitabi caniniz birseyler okumak istediginde sıkılmadan okuyabileceginiz guzel bir kitap

Profil Resmi
9 puan

okunmalı kesinlikle! :)

10 yıl, 11 ay
10 puan

yaşamak istediğim bir kitap. <3

1 puan

boş bomboş hiçbir akıcılığı olmayan sıkıcı mı sıkıcı bir kitap..kolay kolay bir kitabı yarım bırakmam ama bu kitaba yarısına kadar ancak tahammül edebildim ..

Profil Resmi
8 puan

bu kadının kitaplarına bayılıyorum

Profil Resmi
1 puan

okudum ama hiç beğenmedim.

Profil Resmi
10 puan

Bıkmadan tekrar tekrar okuyorum

7 puan

Başlarda sıkılıp yarım bırakmak istesemde bi gayretle bitirdiğim ve bitirdiğim için mutlu olduğum bi kitap. Yazarın kurgusunu beğendim ama bazı yerler fazla uzundu bu da haliyle beni sıktı. Ama sonu müthişti. Kitabın başlarının yavaşlığı yoktu burada. Hiç tahmin edemediğim bi şekilde bitti ve bu sonu çok beğendim. Kitabın sonunda yazar duyguları tam yerine oturtmuş. Sadece ana karakterlerin aşkını değil kitapta geçen kişilerin de aşklarını anlatmış ve böylece ortaya kocaman bi mutlu son çıkmış. :) Ben beğendim tavsiye ederim.

Profil Resmi
9 puan

Son derece etkileyici bir kitap.Bir genç kadının hem aşk hem kariyerindeki çabalama hikayesini anlatıyor.

1 puan

Bomboş bir kitaptı, kendimi okumak için çok zorladım fakat yarıda bırakmak zorunda kaldım, dayanamadım.

6 puan

Okumanın zor başladiğı bir kitap oldu. Kendimi zorlamam gerekti.

9 puan

Bir Hollywood hikayesi ;)Yalan,entrika,kıskançlık,aşk...Daha ne olsun..

4 puan

Bu yazarın okuduğum ilk kitabı olup adını çok duyduğum bir yazardı. Kitabı kısa bir sürede okudum. Tatlı romantik bir aşk hikayesiydi etkileyiciydi, değindiği bazı problemler az çok hepimizin hayatında olan ama başka birinden duymadığımız sürece farkına varmadığımız davranışları eleştirisi bana boş bir kitap olmadığı ve yazarın bu yolda çaba sarf ettiği izlenimini verdi. Okuduğunuza pişman olmazsınız bence yüzünüzde bir gülümseme ile size veda edecek bir kitap en azından ben öyle düşünüyorum, yine de tabii beklentiler kişiye göre farklı olacaktır. Eğer canınız romantik bir şey okumak isterse bunu okuyun derim:))

10 puan

Yazar ile tanışmamı sağlayan kitap.
Georgie York Amerika'nın en sevilen dizisinde oynayan başarılı bir oyuncu iken dizi birlikte oynadığı Bram Shepard yüzünden bitmiştir. O dönem bir yakınlaşmaları da olsa Bram sonrasında umursamayınca İkili birbirinden nefret etmeye başlamıştır.
Georgie yıllarca o dizide ki başarısını bir daha yakalayamamıştır. Kocası da başka bir kadın için kendisini terk edince hayatı olmadığı kadar kötü bir hale gelmiştir. Üstelik gazeteciler sürekli peşindedirler. Eski eşinin yeni eşi ile olan mutlu evliliği hep gözüne sokulur. Artık dayanamaz hale gelen Georgie sahte bir sevgili, sahte bir evlilik ayarlamayı bile düşünür. Bu sıralar da içine düştüğü her durumda yanında olan nefret ettiği Bram vardır.
Kafa dağıtmak için gittiği Vegas'ta karşısına çıkan kişi yine Bram olur. Üstelik sabah aynı oda da uyandıklarında evlidirler.

Bram kötü bir çocukluktan sonra umursamaz,sorumsuz,eğlence düşkünü biri haline gelmiştir. Başarılı dizisi bittikten sonra iyi bir rolde bir daha oynama fırsatı bulamamıştır. Ama o eski alışkanlıklarından kurtulup kendisini toparlamayı başarmıştır. Bir zamanlar nefret ettiği Georgie ile bir sabah evli uyanınca hayatı tamamen değişmeye başlar.
Önce boşanmak isteseler de o sıralar gazeteciler zaten sürekli peşlerin de oldukları için boşanmayı ertelerler.
Hatta Georgie yeni bir olayı daha kaldıramayacağı için evli olarak kaldıkları her ay için Bram’e para ödemeyi teklif eder.
Göstermelik evliliklerine başlayan ikili karşı koyamadıkları bir çekim duymaya başlayınca işler iyice değişir.
Evlilik süresince ikili önce göstermelik evliliklerinde mutlu bir çift imajı çizerken, bir yandan hayalleri ile ilgilenmeye bir yandan hesaplaşmaya bir yandan da başka insanlarla uğraşmaya başlarlar. İşin içine kıskançlıklar ortaya çıkan aşk da girince kitabın nasıl bittiği anlaşılmıyor.

Kitap önce aralarında bir şey geçse de sonrasında birbirinden nefret eden iki insanın zamanla birbirine olan aşkını çok güzel bir şekilde anlatıyor. Okurken çok eğlendim, ikiliyi çok sevdim. Akıcı güzel bir kitap.

geri ileri