Aşk Kanatları

9 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/10/gunes-demirel-ask-kanatlar.html

"Şimdi Benimsin" kitabıyla tanıştığım yazar Güneş Demirel'in yeni kitabı Aşk Kanatları'da okundu! Kabul etmeliyim ki bu kitabı ilk kitabına göre çok daha güzel, çok daha iyiydi. Gerek kurgu olarak gerekse kalem ve duygu aktarımı olarak!

Gereksiz dram moduna geçiş yoktu, gereksiz kaprisler, kıskançlıklar, gereksiz uzatmak için olay döngüsü yoktu. Her şey dozunda, tadında bırakılarak yazılmıştı. Bu konuda yazarı tebrik ederim. Tam ağzıma göre bir kitaptı.

Her sayfasından cidden keyif aldım diyebilirim.

Sevgili ilişkisinin yanında, arkadaş ve aile ilişkilerine de değinilmesi kitabı bir tık daha üst kademeye atlamasına neden olmuştu. Açıkçası Şimdi Benimsin kitabı güzeldi okumuş ve zaman zaman sıkılsam da beğenmiştim ama bu kitap ile yazar bence bir çığır açmış gibiydi. Çok daha fazla geliştirmiş kendini ve cidden güzel bir bütünlük sağlamıştı.

Hiçbir duygu dramatize edilmemiş, üzüntü dozunda verilerek okurun içinde burukluk yaratırken sevinç heyecan da bir o kadar okurun içini kıpır kıpıpr yapıyordu!

Kendimi bir konuda şanslı hissediyorum. Yazarın iki kitabını okudum sadece biri ilk çıkardığı kitap diğeri son çıkardığı kitap ve ikisi arasındaki fark o kadar belirgin ki! İlkinde bazen havada kalan duygular, zaman zaman sıkıcı detaylar yoktu bunda. Her şey tam yerine oturmuş ve kurguyu çok güzel bir hale getirmişti!

Çok övdüm sanırım ama cidden düşüncelerim bu benim!

Güneş Demirel'in okuduğum iki kitabının en iyisiydi bu! Kurgu çok güzeldi, duygularla çok güzel işlenmişti ve insanın içine dokunan, zaman zaman hüzünlendirse de hep bir umutla aşkın kazanmasını bekleyerek sayfaları çevirdiğim bir kitap oldu benim için!

Kendisi, zevkle takip edeceğim ve kitaplarını okumayı istediğim Türk yazarlardan biri oldu! Böyle yazarların sayesinde Türk Yazar Fenomeni olmaya başladım yalnız :D

Sizlere tavsiye ediyorum, çok güzel bir aşk hikayesi, müthiş bir kitap!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »