Aşk Kaç Beden

10 puan

İnanılmaz tatlı bir hikayeydi. Esas kızımızın kitap kurdu olması beni bir kitap delisi olarak çok mutlu etti. Mizah ve romantizm gerçekten güzel harmanlanmış ve su gibi akıp giden bir kitaptı.
Adındaki gibi aşkın ölçülerini sorguluyor ve sorgulamamaızı sağlıyor. Bakış açıma farklı bir yön sağladığı ve asıl önemli olan şeyin kendiniz olmasına katkıda bulunduğu kesin. Beden ölçülerini o bilmesede tek taraflı olan aşkı William için değiştirmeye niyetli olan Neve , hiç tahmin etmediği bir şekilde karşısına çıkan bir başka aşk sayesinde bunları tamamen bir kenara bırakıyor ve kendine olan güvenini yeniden kazanıyor. Bu mucizevi etkinin sahibi yakışıklı editör Max. Ama Neve'i kararlarından döndürüp asıl önemli olan şeyin yani kendisinin farkına varmasını sağlayan Max'in yakışıklı olması değil, Neve'e her zaman her şekilde destek vermesi ve sürekli kendine güvenmesi için çabalaması. Dipnot: bu kitap sayesinde ''krep ilişki'' nedir ? öğrenebilirsiniz :D
Kışı güzel bir şekilde değerlendirmek ve kahvenizi de alıp bir kenara çekilip sıcacık ve eğlenceli bir hikaye okumak istiyorsanız bu kitap tam size göre.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »