Aşk Kaç Beden

9 puan

“Sarra Manning’in - Aşk Kaç Beden?” adlı romanı, bitirmiş bulunmaktayım .
Öncelikle,kitabın dili , çok sade ve akıcı .Bunda ,çevirmenin de büyük payı var, tabi.

Kitabın türü; chick-lit fakat bu bildiğimiz,chick-lit değil ,bunu belirtmek isterim .(Sadece okuyalım ,günlük sorunlardan uzaklaşalım, gülelim eğlenelim tarzın da değil yani).

Kitapta; Neve adlı bir kızın ,yaşadığı olaylar ; kızımız tam bir kitap kurdudur ,üniversiteden başarılı bir şekilde mezun olmuştur .Fakat bir derdi vardır ; sevdiği çocuk la,William’la karşılaşıncaya kadar ,aldığı kiloları vermektir derdi . Aynı zaman da , ilişki konusunda deneyimsiz olduğu için ,deneyım kazanabilmek amacıyla ,Max adlı bir adamla çıkmaktadır .Fakat aklı ,William’dadır .

William’la karşılaşıncaya kadar ,Neve’i ne gibi olaylar beklemektedir ? Hayatında neler değişecektir? Karşılaştıktan sonra neler olacaktır ? Bu gibi soruların cevabını öğrenmek ,istiyorsanız bu kitabı okumalısınız .

Aynı zaman da bu kitap ; insanın kendisine değer vermesi gerektiğini de çok güzel bir şekil de ,arada hiçbir kopukluk olmadan , anlatmış .

Zaten bu kitabın konusunu okuduğum zaman bu kitap ,benim kesin okumam gereken bir kitap demiştim ,kitabı bitirdiğim zaman da yanılmadığımı anladım .

Kısacası; bu kitabı kesinlikle ,okumalısınız .Tavsiye ederim .Saygılarımla…


Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »