Asil Bir Kadın (Kayıp Lordlar Serisi #2)

8 puan

Kayıp Lordlar serisinin ikinci kitabı, Binbaşı Randall ve benim tahminlerimde yanılmamaktan mutluluk duyduğum dul ebe Julia’nın hikayesiydi. İlk kitaptan karakterlerimizin tanışıklığı vardı ama birbirlerine karşı bayağı soğuk davranıyorlardı. Öğreniyoruz ki, durum tam tersi.
Şunu söylemeliyim ki bu kitaba b a y ı l d ı m .
İlk kitap bende bir nebze olsun hayal kırıklığına neden olmuştu. Bu kitapta ilk kitabı aratmayacak bir biçimde olaylı ama kitaba genel olarak yayılmış bir şekilde.
Julia’yı ilk kitaptan hatırlıyorsunuzdur. Geçmişinin bulanıklığı ve Londra’ya geldiğindeki tavırlarından sonra bende bayağı merak uyandırmıştı ki uyandırmakla da haklıymış. Başına gelenler ile en üzüldüğüm ama sonra yaptıkları ile takdir ettiğim bir karakter oldu. Ve Randall’ı d peygamber sabrından ötürü tebrik ediyorum her ne kadar kendisi bayağı değişik sinirlendirecek bir karakter gibi gözükse de ne kadar şefkatli olduğunu bu kitapta kanıtladı. Bu serinin kadınları bana kendilerini bayağı bir sevdirdiler. Özellikle üçüncü kitabın kahramanlarının geçtiği sahneleri okumak ayrı bir keyifli oldu.
Randall ve Julia’nın karşılaşmalarından sonraki bölümleri okumam bir günümü aldı. Yan karakterler ve Benjamin’de dahil olmak üzere tanıştığımız pek çok karakter var. Çoğunu sevdim ama Julia’nın eski kocası hakkındaki şeyleri okurken bayağı sinirlendiğim kim olsa aynı şeyi düşünür zaten pislik adam.
Tarihi aşk romanları sevenlere ilaç gibi gelecek bir yazar diye düşünüyorum gerçi ben seriye sonradan başladım ama olsun geç olsun güç olmasın derler.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »