Anlaşmalı Evlilik

7 puan

Bir süredir okumama rağmen, vakitsizlikten ancak bitirebildiğim Anlaşmalı Evlilik kitabı beklediğimden daha iyiydi ve aldığıma pişman etmeyen kitaplardan oldu.

Okuduğum olumsuz yorumların aksine kitap beni hiç sıkmadı ve merakla devam ettim. Tabii bu bir historical roman iken çok fazla günümüze ait kelimeler kullanılması ya da karakterlerin sürekli siz'li hitaplarla samimiyeti azaltması gibi durumlar var ama yine de umduğundan iyi bir kitaptı.

Az biraz konusuna değinirsek;

Adam ve kadın bir şekilde yolları kesişir, tanışır ve evlenir. Kadın bir hata yapar ve adam intikam için evlilik gecelerinin ertesi günü onu terk eder. Aslında ikisi de birbirini unutamamıştır ama aradan yıllar geçmesine rağmen bir araya gelmezler. Bir gün kadın artık boşanmak ister, adam ise boşanmayı kabul etmek için ondan önce bir varis ister.

Ama asıl güzel yanı şu ki, aslında ikisi de yıllarca ayrı kalmalarına rağmen birbirlerinden tamamen kopmak, evliliği bitirmek istememiş ve kadının bu tavrı ile adam onu kaybetme korkusu da hissetmeye başlar. Sonra ise varis bahanesiyle olaylar başlar :)

Bence hoş bir kitaptı yani 10 puan üzerinden 7 yi hak eder. Ayrıca kitapta iki aşk var. Diğer çiftçimiz de kısa kısa anları da olsa okuması keyifliydi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »