Anlaşma (Off Campus, #1)

9 puan

4,5 stars

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/03/elle-kennedy-anlasma-off-campus-1.html

Sanırım fazlasıyla kötü çocuk iyi kız okumayı özlemişim ama bu sefer lise çağındakiler değildi de üniversite çağıydı... eeee bu da kurguyu daha güzel, eğlenceli ve sevilesi yaptı :)

Yabancı Yayınları'ndan çıkan Elle Kennedy kaleminden "Off-Capmus" serisinin ilk kitabı Anlaşma, akıcı eğlenceli bir çırpıda okunabilecek bir kitap.

Kitabın konusundan bahsetmeyeceğim arka kapak yazısı açıklayıcı bence :) Bu yüzden direk yorumuma giriyorum :)

Kötü çocukları ne kadar sevdiğimiz bilinen bir gerçek, bu kitapta da Garrettt kötü çocuğumuzdu. Kendileri okulun hokey takımının kaptanı, seksi, yakışıklı, kaslı, çapkın gülüşlü, gri gözlü, kendini beğenmiş, egoları yüksek zaman zaman pislik olan biri... ama aslında tanıyınca o kadar pislik olmadığını anladığınız biri... Bir adet Garrett alabilir miyim =)

Kitapta en çok hoşuma giden şey, Hannah ne kadar geçmişinden yaralı ise aynı şekilde Garrett da yaralıydı. Hani biri yaralı kuş diğer ona kol kanat gerecek güçlü kişi değildi. Her ikisinin de zayıflıkları vardı, her ikisi de hata yapabiliyor ya da insani davranışlar sergileyebiliyordu. Aslında tam olarak oldukları yaşın gerektirdiği gibi davranıyorlardı. Bu çok güzeldi.

Hannah ve Garrett arasındaki ilişkinin önce zoraki bir arkadaşlığa sonra farkına varmadan samimi arkadaşlığa ve ardından aşk dönüşmesi... mükemmeldi! Birbirlerini her şekilde tanımışlardı ve güveniyorlardı.

hani bazı kitaplarda olur ya, okulun popüler çocuğu çekingen kendi halindeki kızı görür ondan etkilenir falan... bunda o yoktu. İkisinin arkadaşlığı tamamen çıkar ilişkisiydi ve bu gerçeğin ikisi de farkındaydı. Buna rağmen aralarındaki samimiyet birbirlerini tanıdıkça değişti.

Yersiz kıskançlık krizleri, tripler veya eski kız arkadaş olayları veya entrikaları yoktu. Bu da kitabı daha eğlenceli hale getirmişti çünkü yazar resmen gereksiz uzatma yollarından kendini geri çekmiş her şeyi tadında ve olması gerektiği gibi bırakmıştı.

Kelimenin tam anlamıyla aşkın tohum olarak ekilmesini ve filizlenmesini okuduk diyebilirim. Bunu sevdim :)

Kitapta en çok eğlendiğim kısımlar Garrett ile Hannah arasındaki mesajlaşmalardı... baya kıkırdadım okurken :D birbirlerinin arkadaş çevrelerine girmeleri, zor zamanlarda farkında olmadan yanında olmaya çalışmaları ve destek olmaları çok güzeldi. Her şey o kadar olağan ve normaldi ki bu çok hoşuma gitti.

Ama... Garrett'in kişiliği, sözleri.. .süperdi... adamım mükemmelsin sen ya :D

Neyse çok uzatmayacağım, tam genç yetişkin türünde bir kitaptı ki ben bu yaşımda bile kitabı çok beğendim ve eğlenerek okudum. Size tavsiye ederim...

Ayrıca serinin diğer kitapları da Garrett'ın ev arkadaşlarının kitapları onları da hevesle ve merakla beklemedeyim :) Buradan yayınevi yetkililerine duyuruyorum :)

Ahh bu arada aşağıda bulunan şarkı Hannah'ın şarkı listesinden bir liste :) bu şarkıyı özellikle seçtim çünkü bu şarkı üzerine Hannah ve Garrett'ın konuşmaları vardı ;)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »