Ahlaksız Ritim (Sinners on Tour #4)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/08/olivia-cunning-ahlaksz-ritim.html

Okuduğum ve yorumlamaya üşendiğim bir çok kitaptan biri Ahlaksız Ritim. Aslında Ateşli Bilet'ten hemen sonra bu kitaba başladım ve samimiyetle şunu söylüyorum ki bu seriyi peş peşe okumak bünyeye zararlı. Fazla erotizm yüklemesi oluyor ;)

Seriyi takip ettiğim, 4. kitabı okumamdan belli oluyor ;) Hele hele hele... Eric... adam davulcu... parmakları, elleri sihirli adamın...aklı da öyle... adamın her bir noktası sihirli yav... :))

Neyse o kısma girmeyeceğim sonucunda +18 bir yorum yapmayalım değil mi ;)

Eric, grubun bataristinin aşkını okuyorduk. Aslında bu daha çok Eric'in görür görmez aşık olması ve aşık olduğu kadının kalbini çalma aşamaları, ve iki sevgili olduktan sonraki evreleri konu alıyor. Sed'in hikayesi kadar yoğun bir aşk yoktu, ama çok daha eğlenceli bir aşk vardı. Eric tam kendi gibi bir kadın buldu diyebilirim :)) Tam da ona aklımda yakıştırdığım kadın tipi Rebekah.


Bu Olivia'nın derdi ne anlamadım gitti. Kadın üçlüyü amma seviyormuş yav! Bazen düşünüyorum acaba çok mu istiyordu da bu tür bir seksi içinde ukte kaldı kitaplarında yazıyor...
Brain sevdiği kadını başka biri ile paylaştı, Jace desen o da öyle belki Eric yapmaz dedim o da paylaştı zaten Trey kesin paylaşır adamın kanında var... Yani artık Olivia yeter yani hani biri paylaştı tamam ama yani... Bir Sed benim kafadan çıktı kadınını paylaşmadı. Arkadaş amma meraklıymış bunlar kadınlarını paylaşmaya! Hayır anladık grupsunuz her şeyiniz ortak ama kadınlarınızı bari ortak kullanmayın! O sahneler cidden çok rahatsız edici!!!

Hani bunu söylemeyeyim diyorum her seferin kitabı okurken ama bakın yine kendimi tutamadım! Bir erkeğin kadınını paylaşması bana ters arkada!

Ayrıca lütfen rock yıldızlarını konu alıp yazan yazarlarımız bu gruplara biraz kadın üye serpiştirin. Rock sadece erkekler söylemez değil mi? :) Hayır feminen duygularım ağır bastığı için söylemiyorum tamamen o tur otobüslerin temiz olması için söylüyorum :P

Neyse kitap yorumuna geri dönelim biz en iyisi :))

Eric'in Rebekah'a aşık olması, Rebekah'ı elde edebilmek için çabalaması, aslında birbirlerinden etkilenmelerinin yanında aralarında alevlenen o aşk ateşi çok tatlıydı! Gerçi bir rock yıldızı ne kadar tatlı olabilir ki ;)

Zaman zaman sinirlendiğim oldu o da Reb'in eski erkek arkadaşının olduğu kısımlar çıldırttı beni. Adamı çok fena parçalayasım geldi ama Trey'in çözüm yolu var ya kahkaha attırdı. "hadi canım" "yok artık" tepkileri ile okudum. Trey adamım çok fenasın senin apışıp kalacağın şekilde aşık olmanı bekleyeceğim deme istiyorum ama nasıl bir macera bekliyor onda bizi merak ediyorum :)

Her davul sesi her zile vuruşla ortalığın alev aldığını hissettiğiniz, tutkuyu damarlarınızda dolaştıran içinizdeki sert tutkulu tarafı dışarı çıkaran, aşk dolu, sevimli tatlı, sert, tutkulu bir aşk hikayesi!

Tabi bir Sed'in hikayesi gibi olamaz ama bu da çok iyiydi :)

Hep Sed, her zaman Sed! O kadar arkadaş :)

Yorumumu bitirmeden önce size iki şey söyleyeceğim birincisi tabi ki seriyi tavsiye edeceğimdir. Eğer yaş ortalamanız yetiyor ise ve erotik aşk romanlarını okumaktan rahatsız olmuyorsanız bu seriye bir atlayış yapın. İkincisi ise benim değil Rebekah'ın size söylemek istediği bir şey var Eric hakkında :)) İşte o sözler.

Eric Sticks tazeleyici bir hava gibiydi.
Güneşini kapatmakta ısrarlı bütün bulutları yok ediyordu.

İşte Eric böyle bir adam. Allah sizlere Eric gibi bir koca bana da Sed gibi bir koca nasip etsin. Amin! :D

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »