Kullanıcı Araçları

Erhan Altunay

Yazar Açıklaması (düzenle)

İstanbul doğumlu olan Erhan Altunay, Orta ve Lise eğitimini Saint Joseph Fransız Lisesi’nde tamamladıktan sonra, Hacettepe Üniversitesi Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümü’nü bitirmiş ve Marmara Üniversitesi’nde, İngilizce İşletme Bölümü’nde İnsan Kaynakları üzerine Yüksek Lisans yapmıştır.

Hacettepe Üniversitesi bünyesinde, Manderbrot Kümesi, Quantum Fiziği ve Fraktal Geometri üzerine araştırmalar gerçekleştirmiştir.

Altunay; mitoloji, psikoloji ve sembolizm üzerine uzun yıllar detaylı çalışmalarda bulunmuş ve tarot sembolizmi, mitoloji, kuantum ve Latin Dili üzerine pek çok eğitim vermiştir. Kadim sembolizm ile kişisel gelişim konularını birleştirerek oluşturduğu çeşitli formatlardaki eğitimlerine devam etmektedir.

Erhan Altunay bunların yanı sıra radyo ve TV için programlar hazırlayıp sunmakta; Andanta, Jazz Dergisi gibi yayınlarla birlikte hermetics.org, derki.com gibi elektronik sitelere de yazmayı sürdürmektedir.

Paganizm üzerine yayın aşamasında bir kitabı bulunan Erhan Altunay, halen farklı kitap projeleri üzerinde çalışmaktadır.

Yazar Detayları (düzenle)

Cinsiyet
Erkek
Doğum Yeri
İstanbul

Kitapları (birleştir)