Kullanıcı Araçları

Erhan Altunay

erhan altunay düzenleme geçmişi

tifosi, erhan altunay isimli yazarın detaylarını düzenledi

Doğum Yeri düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali İstanbul
Cinsiyet düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Erkek
WebSitesi düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali https://twitter.com/erhanaltunay
7 yıl
tifosi, erhan altunay isimli yazarın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

İstanbul doğumludur. doğumlu olan Erhan Altunay, Orta ve Lise eğitimini Saint Joseph Fransız Lisesi’ni bitirdikten sonra Lisesi’nde tamamladıktan sonra, Hacettepe Üniversitesi’nde Üniversitesi Nükleer Enerji Mühendisliği okumuş, konuyu öğrendikten sonra para kazanmak gerekliliğinden Bölümü’nü bitirmiş ve Marmara Üniversitesi’nde Üniversitesi’nde, İngilizce İşletme master’ı yapmıştır. Bu yüzden Bölümü’nde İnsan Kaynakları üzerine Yüksek Lisans yapmıştır.

Hacettepe Üniversitesi bünyesinde, Manderbrot Kümesi, Quantum Fiziği ve Fraktal Geometri üzerine araştırmalar gerçekleştirmiştir.

Altunay; mitoloji, psikoloji ve sembolizm üzerine uzun yıllar detaylı çalışmalarda bulunmuş ve tarot sembolizmi, mitoloji, kuantum ve Latin Dili üzerine pek çok eğitim vermiştir. Kadim sembolizm ile kişisel gelişim konularını birleştirerek oluşturduğu çeşitli formatlardaki eğitimlerine devam etmektedir.

Erhan Altunay bunların yanı sıra radyo ve TV için programlar hazırlayıp sunmakta; Andanta, Jazz Dergisi gibi yayınlarla birlikte hermetics.org, derki.com gibi elektronik sitelere
de hayatını dış ticaretten kazanmaya yazmayı sürdürmektedir.

Paganizm üzerine yayın aşamasında bir kitabı bulunan Erhan Altunay, halen farklı kitap projeleri üzerinde
çalışmaktadır. Yıllarca TRT Radyo-3'te Aykut Sporel, Sezen Cumhur Önal, Engin Arman, Faruk Yener gibi ustaları hayranlıkla dinledikten sonra, radyoculuk ile Yapı Radyo’da tanışmış olup orada dört yıla yakın bir süre “Vanilya ve Çikolata” , “...Ve Jazz” gibi jazz programları ile “Troubadour” ve “Barocco” gibi klasik müzik programları ve “Kleopatra’nın Burnu” gibi mitoloji programları hazırlamıştır. Yapı Radyo’nın yayın hayatına veda etmesi ile Troubadour programını Açık Radyo’ya, Vanilya ve Çikolata’yı da Radyo 92nokta3’e taşımıştır. Daha sonra Radyo Kozmos’ta Troubadour’u ve Vanilya ve Çikolata’yı devam ettirmiş, Alem FM’de de “Deniz ve Mehtap” isimli bir program yapmıştır.
7 yıl
doganozmurat, erhan altunay isimli yazarın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

İstanbul doğumludur. Saint Joseph Fransız Lisesi’ni bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi’nde Nükleer Enerji Mühendisliği okumuş, konuyu öğrendikten sonra para kazanmak gerekliliğinden Marmara Üniversitesi’nde İşletme master’ı yapmıştır. Bu yüzden de hayatını dış ticaretten kazanmaya çalışmaktadır. Yıllarca TRT Radyo-3'te Aykut Sporel, Sezen Cumhur Önal, Engin Arman, Faruk Yener gibi ustaları hayranlıkla dinledikten sonra, radyoculuk ile Yapı Radyo’da tanışmış olup orada dört yıla yakın bir süre “Vanilya ve Çikolata” , “...Ve Jazz” gibi jazz programları ile “Troubadour” ve “Barocco” gibi klasik müzik programları ve “Kleopatra’nın Burnu” gibi mitoloji programları hazırlamıştır. Yapı Radyo’nın yayın hayatına veda etmesi ile Troubadour programını Açık Radyo’ya, Vanilya ve Çikolata’yı da Radyo 92nokta3’e taşımıştır. Daha sonra Radyo Kozmos’ta Troubadour’u ve Vanilya ve Çikolata’yı devam ettirmiş, Alem FM’de de “Deniz ve Mehtap” isimli bir program yapmıştır.
8 yıl, 1 ay