yasin fazla, 25 adet değerlendirme yapmış.  (2/4)
Fransız Süiti
Fransız Süiti

10

yahudi yazar irene nemirovsky'nin 2. dünya savaşı sırasında yazmaya başladığı ancak iki bölümünü tamamlayabilmişken toplama kampına gönderilip öldürülmesinden 64 yıl sonra basılan yarım kalmış kitabı. bir anne frank'ın günlüğü değil ancak okunabilir. kitapla pek ilgisi olmasa da yazarının yahudi olmasına rağmen yahudiliği reddetmesi ilginç.

Sır Küpü  Kaos Teorisi
Sır Küpü Kaos Teorisi

7

güzel diyelim fantastik bilim kurgu ...

Tetikçi (Tetikçi John Keller, #4)
Tetikçi (Tetikçi John Keller, #4)

9

sürükleyici bi kitap insanı sıkmıyor kitap okumayı sevdiren polisiye roman..

Milena'ya Mektuplar
Milena'ya Mektuplar

9

1920 yılında, Kafka ciğerlerinden hastalanmış, Meran'da dinleniyordu. Milena Viyana'daydı. Birbirlerini görmeden mektuplaşmaya başladılar; dostça başlayan mektuplaşmalar kısa bir süre sonra tutkulu bir sevgiye döndü...

Sherlock Holmes - Kızıl Dosya
Sherlock Holmes - Kızıl Dosya

9

”Sayın Bay Holmes; Brixtone Sokağı’ndaki, Lauriston Gardesn’ta, gece saat üçte çok feci bir olay meydana geldi. Devriye gezen adamımız köhne evde bir ışık görünce içeriye girip bakmış ve cesetle karşılaşmış. Fakat ne bir hırsızlık olmuş, ne de bu adamın nasıl öldüğüne dair elimizde bir ipucu var. Odada kan izleri var ama adamın hiç yarası yok. Bu boş eve nasıl geldiği konusunda da hiçbir fikrimiz yok"

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz

9

Bize bizi anlatan Aziz Nesin deyince akla ilk gelen kitabı.Çok akıcı bir dille yazılmış harika bir KARA MİZAH.

Nietzsche Ağladığında
Nietzsche Ağladığında

9

Oyle bir hayat yaşadım ki, Cenneti de gordum, cehennemi de Oyle bir ask yasadim ki Tutkuyu da gordum, pes etmeyi de Bazilari seyrederken hayati en onden Kendime bir sahne buldum oynadim Oyle bir rol vermisler ki Okudum okudum anlamadim Kendi kendime konustum bazen evimde Hem kizdim hem guldum halime Sonra dedim ki ' soz ver kendine ' Denizleri seviyorsan, dalgalari da seveceksin Sevilmek istiyorsan, once sevmeyi bileceksin Ucmayi seviyorsan, dusmeyi de bileceksin Korkarak yasiyorsan, yalnizca hayati seyredersin Oyle bir hayat yasadim ki, son yolculuklari erken tanidim Oyle cok degerliymis ki zaman Hep acele etmem bundan, Anladim...'' Nietzsche ağladığında.