Acemi_Okur, 8 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
Hayvan Çiftliği
Hayvan Çiftliği

9

Can yayınlarına ve Celal İster"in o bilgilendirici ön yazısına teşekkür ederim. Kral Marx, Lenin, Stalin, ve az birazda 2. Dünya Savaşı hakkında ön bilgi sahibi olmanız, sizi romanın içine daha bir çekecektir. Mutlak güç yoldan çıkarır. Kendi kanunlarınızı, yasalarınızı yazar ve acımasızca uygularsınız. Zaman zaman ülkemizden de kesitler bulacaksınız. Günümüz 2018 yılında , eskiye nazaran değişen pek bir şey yok...

Simyacı
Kırmızı Pazartesi
Kırmızı Pazartesi

6

Kesinlikle bir çırpıda bitirebileceğiniz, çok akıcı bir kitap. Puanımı da bu akıcılığına verdim. Kendimi bir an Brezilya dizisi izliyor sandım. Öte yandan kitabın sonunun baştan belli oluşu, bana ileride başlayacağım Fantastik kitap serileri hakkında ipucu verdi. Örnek çok tartışılan Zaman Çarkı serisi okuma sırası gibi.

Kör Baykuş
Kör Baykuş

9

Bu kitabı okumaya yeni başlayanlar için önerenlere SELAM gönderiyorum. Kulakları eminim ki çınlamıştır :)) Anlatım dili ve kurgusu muhteşem, fakat 88 sayfa oluşuna aldanıp bir çırpıda bitirip anlarım diyorsanız avucunuzu yalarsınız acemi olurlar. 2 yıl sonra nasipse tekrar edeceğim.

Satranç
Münih'e Kadar 6 Mezar
Münih'e Kadar 6 Mezar

8

Bir intikam öyküsü. Haklı bir intikam ancak bu şekilde alınabilirdi. Sonu daha etkileyici beklerdim..

Fareler ve İnsanlar
Fareler ve İnsanlar

7

Sonunu daha önce izlediğim bir film gibi okudum kitabı. Çabucak bitti, Sel yayınlarondan bana ters gelen ve ara ara kitapla bağımı koparan bazı devrik cümle yapısı hataları olmasaydı belki daha çok severdim. Yine de okuma alışkanlığı edinmek için iyi bir kitap. Biraz hüzünlü, biraz riyakar.... Tabi başka yayınevi çevirisi ile karşılaştırmadım. Belki de yazar bu şekilde yazmıştır.

« geri