ilkayozgur, 66 adet değerlendirme yapmış.  (3/10)
Kan Sözü (Vampir Akademisi, #4)
Kan Sözü (Vampir Akademisi, #4)

9

http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/09/kan-sozu-kitap-yorumu.html Hani Gölge Öpücük'ü okurken yerimde duramamıştım kendimden geçmiştim , sonra da daha iyisi olamaz demiştim ya ; işte bu lafım Kan Sözü'nü okuyana kadar geçerliydi. Hala Gölge Öpücük'ü serinin kilit kitabı olarak görüyorum ama Kan Sözü'nün etkilerini de hala üzerimden atamadım. Bu yazarın okuyucularla alıp veremediği ne anlamış değilim doğrusu. -,- Kitap boyunca hop oturup hop kalktım. Tamam , Rose'un Dimitri'yi arama kısımları hafif baydı ama sıkılmadım. Kitabı baştan sona aynı heyecanla okuyup bitirdim ki kalın bir kitap olmasına rağmen iki günden kısa bir sürede bitti. Hele o son kısım.. O son kısım yok mu o son kısım. Hala aklım almıyor. Nasıl bir hayal gücüdür bu böyle? Kitabın sonunuysa yazar gerçekten çok iyi bağlamıştı. Yani sonuçta milletin ağzını açık bırakmak herkesin harcı değil. Sanırım bu sondan sonra ışık hızıyla direk Ruh Bağı'na başlayacağım.

Gölge Öpücük (Vampir Akademisi, #3)
Gölge Öpücük (Vampir Akademisi, #3)

9

Not: Ayrıntılı yorumum bloğumdadır. http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/09/golge-opucuk-kitap-yorumu.html Ne okuyacağıma karar veremediğim bir zamanda , beni reading slump'ın kıyısından döndüren bir kitap oldu Gölge Öpücük. Kitap bir çırpıda bitti. Ama şu an ne hissedeceğimi bile bilmiyorum. O nasıl bir sondu öyle? Allak bullak oldum. -,- Tartışmasız serinin en iyi kitabıydı. Seriyi okumadıysanız okumanızı öneririm. Kendi türü içinde , yani vampir kurgulu romanlar içinde , en farklı ve güzel olanlarından biri bence Vampir Akademisi. Hatta benim için başlarda geliyor.

Scarlet
Scarlet

9

http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/09/scarlet-kitap-yorumu.html Tam da tahmin ettiğim gibi Scarlet'ta Cinder gibi bir solukta bitti. Scarlet'ı Cinder'den daha çok sevdim ama şunu da belirtmemde fayda var ki Cinder'e bayılmıştım. Yani artık gerisini siz düşünün.

Cinder (The Lunar Chronicles, #1)
Cinder (The Lunar Chronicles, #1)

7

http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/09/cinder-kitap-yorumu.html Cinder bir çırpıda okundu ve bitti. Ciddiyim sadece iki oturuşta bitirdiğim bir kitap oldu. Aslında Cinder ilk çıktığında adeta ışınlanırcasına D&R'a gitmiştim ve kitabı büyük bir hevesle okumuştum. Beğenmiştim de hani. Ama nedendir bilinmez serinin ikinci kitabı olan Scarlet'ta elimde bulunmasına rağmen onu okumamıştım. Daha sonraysa Cress'in çıkmasını falan beklerken Cinder'daki olayları epeyce unutmuşum. Bunun için seriye devam etmek ve unuttuğum olayları hatırlamak adına Cinder'i baştan okudum ve yine çok beğendim. Hatta ne gariptir ki ilk okuduğum zamandan daha bile çok beğendim. Üstelik kitabın Yeni Pekin'de geçmesi çok hoşuma gitti.

Çarpık Evdeki Cesetler
Çarpık Evdeki Cesetler

9

http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/09/carpk-evdeki-cesetler-kitap-yorumu.html#more Agatha Christie'nin genel olarak tüm romanlarını okurken oldukça eğleniyorum. Yazar , bu romanını en başarılı romanlarından buluyormuş. Bense Agatha'nın hiçbir romanını diğerinden ayıramıyorum.

Mezarla Randevu (Gece Avcısı, #1)
Mezarla Randevu (Gece Avcısı, #1)

8

http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/08/mezarla-randevu-kitap-yorumu.html Bones'un Cat'e 'Kedicik' diye hitap etmesi çok hoşuma gitti. Çok farklı ve güzel bir ayrıntıydı. Kitabı okurken gerçekten çok güldüm ve yazarın mizah anlayışını çok sevdim. Ah bir de oluşturduğu karakterler yok mu? Bones bile başlı başına dev gibi bir karakter. Allah'ım o nasıl biriydi öyle? Neyse bu konuyu geçiyorum. Bir de Kedicik yani Cat var tabiki. Ben daha olgun , görmüş geçirmiş bir kadın bekliyordum ama karşıma 22 yaşında , hırçın , tecrübesiz bir kız çıktı. Ama şimdi hakkını yemeyelim Kedicik oldukça gözü kara ve çetinceviz bir karakter. Bu yüzden onu sevdim ya zaten. Seriye en kısa zamanda devam etmeyi planlıyorum.

Eksik Parça (Mara Dyer, #1)
Eksik Parça (Mara Dyer, #1)

9

Yorum için : http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/08/eksik-parca-kitap-yorumu.html?spref=fb