ilkayozgur, 66 adet değerlendirme yapmış.  (2/10)
Kitap Hırsızı
Kitap Hırsızı

10

http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/10/kitap-hrsz-kitap-yorumu.html Not: Yorumun tamamı için bloğuma göz atabilirsiniz. Kelimeler insanı değiştirebilir. Liesel Meminger'den öğrendiğim gerçeklerden biri de bu. Benim kelimelerimse bu kitapla tükendi. Tartışmasız hayatımda okuduğum en iyi kitaplardan biriydi. İçime o kadar derinden işledi ki ; kimi zaman göz yaşlarımı tutamadım , kimi zamansa dudaklarımda buruk bir gülümseme vardı. En çok da yaşanan vahşetin gerçekliği tüylerimi diken diken ediyor. Yaşanan bütün o acının gerçek olması..

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları
Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları

8

Not: Yorumun tamamı için bloğuma göz atabilirsiniz. http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/09/bayan-peregrinein-tuhaf-cocuklar-kitap.html#more Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları kesinlikle okuduğum en ilginç kurgulu romanlardan biriydi. Yazarın özgün bir kurgu oluşturmasını çok beğendim. Kitabın sonu biraz aceleye gelmiş gibi geldi ancak onun haricinde beni haliyle merakta bırakmaya da yetti. Seriye devam etmeyi düşünüyorum. Ayrıca kitabın beyaz perdede gösterimini de iple çekiyorum. Gerçekten özenle hazırlandığı takdirde kitabı gibi haliyle ilginç ve keyifli bir film olabileceğini düşünüyorum.

Şeftali Kokan Bir Yaz (Peaches, #1)
Şeftali Kokan Bir Yaz (Peaches, #1)

8

http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/09/seftali-kokan-bir-yaz-kitap-yorumu_25.html

Kemikler Şehri (Ölümcül Oyuncaklar, #1)
Kemikler Şehri (Ölümcül Oyuncaklar, #1)

8

Bildiğiniz üzere Shadowhunters dizisi yakında (aslında 2016 başında ama yakın sayılır) başlayacak. Ben de seriyi hatırlamak adına baştan okumaya karar verdim. Serinin ilk kitabını okumamın üzerinden yaklaşık 2 yıl falan geçmiş. E haliyle olayları unutmuşum. Seriyi , yan serisi olan Cehennem Makineleri kadar sevmesem de beğendiğimi hatırlıyorum. Ancak ana karakterleri , başta Clary olmak üzere, sevmiyordum. Ta ki şimdi bir daha okuyana kadar. Çok ilginç bir şekilde en azından ilk kitabı , ilk okuduğumdan daha çok sevdim.

Tatlı Şeytan (The Sweet Trilogy #1)
Tatlı Şeytan (The Sweet Trilogy #1)

4

Düşünüyorum da bir kitapta bütün karakterler nasıl dengesiz olabilir ? Ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Aslına bakılırsa kurgusunu sevdim. Yani okuyucuyu içine çeken bir kurgusu var yani merakla okuyabiliyorsunuz ama benim sorunum karakterlerdeydi. Öyle ki Anna , içimdeki caniyi ortaya çıkardı. Yorumun Tamamı : http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/05/tatl-seytan-kitap-yorumu.html

Son Fedakarlık (Vampir Akademisi, #6)
Son Fedakarlık (Vampir Akademisi, #6)

10

Not: Detaylı yorumum için bloğuma göz atabilirsiniz. http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/09/son-fedakarlk-kitap-yorumu.html Son kısımda neler olacağını genel hatlarıyla zaten biliyordum ama detayları tahmin bile edemedim. Gerçekten kaliteli bir seri olduğunu düşünüyorum ve ana karakterlerin büyük bir çoğunluğunu çok seviyorum. Sanırım seri bitti diye depresyonun kıyısında falan dolanıyorum. -,- Daha önce sevdiğim bir seri bitse bile böyle kötü olmamıştım ama yine de serinin tam kararında bittiğini düşünüyorum. Hala okumadıysanız bence bir şans verin derim.

Ruh Bağı (Vampir Akademisi, #5)
Ruh Bağı (Vampir Akademisi, #5)

9

http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/09/ruh-bag-kitap-yorumu.html Not: Detaylı yorumum için bloğuma göz atabilirsiniz. Geldik mi 5. kitaba ? Seri bitiyor diye içim kan ağlıyor ama kitapları da elimden bir türlü bırakamıyorum. Bir çırpıda bitiveriyorlar. Kitabı okurken çeşitli duyguları bir arada yaşadım. Yeri geldiğinde gözlerim doldu , yeri geldiğinde kahkahalara boğuldum , bazen de (aslında çoğu zaman) ağzım beş karış açık kaldı. Şimdiyse boşluktayım. Ne hissedeceğimi , nasıl yorumlayacağımı bile bilmiyorum. Ama öncelikle yazarın hayal gücünü takdir etmekle başlayabilirim sanırım. Gerçekten sağ gösterip sol vuranlardan.