ilkayozgur, 66 adet değerlendirme yapmış.  (4/10)
Duman ve Kemiğin Kızı (Duman ve Kemiğin Kızı, #1)
Duman ve Kemiğin Kızı (Duman ve Kemiğin Kızı, #1)

9

Yorumun tamamı için bloğumu ziyaret etmeyi unutmayın : http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/06/duman-ve-kemigin-kz-kitap-yorumu.html Bu kitabı neden bu kadar geç okudum acaba ? Hangi akılla bu kadar zaman beklettim ? Kendime ne kadar söylensem az sanırım. Gerçekten çok beğendiğim bir kitap oldu. Özellikle yazarın hayal gücüne hayran oldum. Daha önce melek kitapları çok okudum ama bu sıradan bir melek kitabı değil. Aslına bakarsanız bence konusu zaten direk olarak melekler değil. Cidden kitabın her şeyine hayran kaldım.

Fısıltı (Fısıltı, #1)
Fısıltı (Fısıltı, #1)

7

Beni kitap kurdu yapan seridir kendisi. Sanırım bu yüzden bende yeri ayrı. Dediğim gibi adam akıllı okuduğum ve hiç kitap okumama rağmen koca seriyi bir haftada bitirmiştim ve ondan sonra da hızımı alamayıp kitap bağımlısı oldum. Kitap okumaya alışmak isteyenlere bilhassa öneririm. Hem kurgusu ilgi çekici , hem de dili akıcı yani sizi hiç yormuyor ve bir çırpıda bitiyor. Tekrar tekrar okuduğum güzel bir seridir öneririm.

Kaplan Laneti (The Tiger Saga, #1)
Kaplan Laneti (The Tiger Saga, #1)

8

Yorumun tamamı için bloğumu ziyaret etmeyi unutmayın : http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/06/kaplan-laneti-kitap-yorumu.html Bu harika kitap az önce bitti ve şu an kendimi boşlukta , kaybolmuş , bi başına , boynu bükük hissediyorum. O kadar harikaydı ki.. Daha önce böyle bir kurguyu hiç okumamıştım. Ayrıca hikayemiz Hindistan'da geçiyor ve Hindistan kültüründen de parçalar vardı. Çok güzel ve ilgi çekiciydi.

Karanlık Zihinler
Karanlık Zihinler

7

Yorumun tamamı için bloğumu ziyaret etmeyi unutmayın : http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/05/karanlk-zihinler-kitap-yorumu.html İtiraf etmem gerekirse kitabın ilk yarısında ortalama düzeyde olduğunu düşünmüştüm ve açıkçası ne yalan söyleyim pek etkilkenmemiştim bile. Hatta arkadaşım benden biraz önce başlayıp tam ben okuduğum sırada bitirmişti ve kitabın güzelliğinden söz ediyordu. Ben de Allah Allah ne var acaba bu kitapta bu kadar diye düşünmeden de edememiştim. Ama özellikle kitabın yarısından sonra böyle bir şeyler oluyor bir şeyler oluyor ki kitabı elinizden bırakamıyorsunuz.

Kurtlara Söyle Eve Döndüm
Kurtlara Söyle Eve Döndüm

9

Bu kitaba ne söylesem ne yazsam az gelir sanırım. Her sayfası o kadar içten o kadar güzel ki. Sizi sarıp sarmalıyor , adeta içine çekiyor. Sınav haftasında bile elimden düşmemişti. İçinde anlatılan aşk o kadar saf ki. Kitabı okurken yüzümde hem kocaman bir tebessüm , hem de gözlerimde her an akmaya hazır yaşlar vardı. Hala okumadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz demektir. Bence bir an önce okuyun derim. Blogdaki ayrıntılı yorumum : http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/03/kurtlara-soyle-eve-dondum-kitap-yorumu.html

Kurucunun Kızı (The Book of Ivy #1)
Kurucunun Kızı (The Book of Ivy #1)

8

Yorumun tamamı için bloğumu ziyaret etmeyi unutmayın : http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/06/kurucunun-kz-kitap-yorumu.html Gerek kapağı gerek konusuna daha fazla dayanamayıp kitabı okumaya başladım. Yalnız sadece başlamayı planlıyordum hani. Sadece başlayacaktım ama bir oturuşta , yaklaşık 4 saat falan oluyor sanırım, kitap bitti. Bir baktım son sayfadayım. Ama Allah'ım Allah'ım nasıl bir sondur o öyle. -,- Ben normalde böyle seri kitapları hep bekleterek okuduğumdan öyle aşırı merakta kalmam hani ama bu kitap zaten çıkalı pek fazla olmadı ama ben bitirdiğim andan beri 2. kitabın yolunu gözler oldum. Lütfen çabuk çevirsin Yabancı Yayınları.

Küçük Prens
Küçük Prens

8

Hepimizin bildiği bir kitaptır Küçük Prens. Evet belki çocuk kitabı ama ben bazı kitapların çocuk kitabı adı altında sınıflandırılsa bile her yaştan insana farklı şeyler katacağına inanıyorum. İşte tam bu yüzden başladım Küçük Prens'e. Herkesin okumasının gerektiğini düşündüğüm bir kitap Küçük Prens.