SatanistKesenKedi, 33 adet değerlendirme yapmış.  (3/5)
Gözlerindeki Canavar
Gözlerindeki Canavar

5

Abartıldığı kadar yoktu. Büyük umutlarla başlamıştım. Umutlarımı karşılamadı. Gerçi şunun hakkını vermeliyim ki Ignazio kesinlikle kötü karakter. Onun iyi biri olduğunu ve olacağını düşünerek sakın okumayın çünkü ikinci kitapta da iyi birine -klişe bir şekilde- aşk sayesinde dönüşmüyor neyse o hepte öyle devam ediyor değişen karakter sadece karissa onun karakteri olgunlaşıp gerçekçileşiyor. Zaman kaybı diyemem ama ikinci kitabını okumanızı tavsiye etmem çünkü o zaman kaybı. Bu kitabı okumanız gerekmiyor öyle konusuyla ve anlatım tarzıyla yaptığı bir fark ve al beni yok.

Tatlı Bela (Beautiful, #1)
Tatlı Bela (Beautiful, #1)

8

Güzel bir kitaptı. Klasik bad boy good girl kitabı değildi ilk başta öyle gibi görünse bile okuyucuya farklı bir olay ile aslında klişe olmadığını kanıtlıyordu. Tavsiye ederim alıp okumanızı. Kesinlikle zaman kaybı değildi.

Aynı Yıldızın Altında
Aynı Yıldızın Altında

7

Abartıldığı kadar yokmuş. Çoğu kişi sonunda hönkürerek ağladığını söyledi ama bence ağlatacak bir yeri yoktu o kadar. Yazım tarzı ve bazı yerler -Kanser hastalığını ve hasta yakınının psikolojisi gibi- çok iyi işlenmişti ki en sevdiğim noktaları bunlar. Ama illa da okumanızı gerektirmiyor. Ne zaman kaybı nede 'okumazsan çok şey kaybedersin' tarzı bir.

The One(The Selection #3)
The One(The Selection #3)

7

Yeterince iyiydi. Çok Süper bir son-yazım tarzı açısından- değildi ama benim beklentimi karşıladı. Gerçi sonu bana biraz soğuk geldi. Yani ne biliyim sonuyla ilgili yazım tarzında sanki bir sıkıntı vardı. Bir seri sonuna göre süper bir olayla final yaptı. Ve Her iki erkek karakterinde mutlu bir sonu olmasını sağlaması beni oldukça mutlu etti. Genelde aşk üçgeni yazan yazarlarda 'biri yer biri bakar' kafası çok olur. Ama bu yazarın yaptığı aşk hayatıyla ilgili gelişme beni mutlu etti. Eğer ikinci kitabı beğenmeyip seriyi bırakmak gibi bir hata yaptıysanız bu hatayı düzeltin ve bu kitabı okuyun. pişman olmazsınız.

Elit (The Selection, #2)
Elit (The Selection, #2)

8

İlk kitaba göre üstüne pek bir şey eklenmemişti ama düşüşte olmamıştı. America'yı biraz hoppa bulmuyorum değil. Bu kitapta da -bana göre- hoppalığını gösterse de ben beğendim. seriye devam kitabı olarak kötü değil tabi beklentiyi de acayip yüksek tutmamak lazım.

Küçük Prens
Küçük Prens

8

Tam olarak anlayamadım. her yıl tekrar okumayı düşündüğüm bir kitap. Her yıl hangi anlamları çıkardığımı tekrar öğrenmek isterim. yeterli bir kitap bilgisine sahip olduktan sonra okunmasını tavsiye ederim, daha iyi anlarsınız.

Benimle Kal  (Breathing #2)
Benimle Kal (Breathing #2)

8

Uzun süre etkisinde kaldım ama sonu beni bir az tatmin etmedi daha uzun anlatılmasını isterdim