Elit (The Selection, #2)

Saraya 35 kız girmişti, Şimdi 6 kız var. Ve artık Elitler Prens Maxon'ın aşkını kazanmaya çok daha kararlı. Zaman America'nın aleyhine işliyor. Biran önce karar vermeli. Çocukluğundan beri birlikte gelecek hayalleri kurduğu Muhafız Aspen mi? Yoksa nefes kesici romantizmiyle başı döndüren Prens Maxon mı? Kimi seçerse seçsin, aklı diğerinde kalacak. Ve Asi Kuzeyliler bu peri masalının mutlu sona ulaşmaması için ellerinden geleni yapacak.

Saraya 35 kız girmişti, Şimdi 6 kız var. Ve artık Elitler Prens Maxon'ın aşkını kazanmaya çok daha kararlı. Zaman America'nın aleyhine işliyor. Biran önce karar vermeli. Çocukluğundan beri birlikte gelecek hayalleri kurduğu Muhafız Aspen mi? Yoksa nefes kesici romantizmiyle başı döndüren Prens Maxon mı? Kimi seçerse seçsin, aklı diğerinde kalacak. Ve Asi Kuzeyliler bu peri masalının mutlu sona ulaşmaması için ellerinden geleni yapacak.


Değerlendirmeler

değerlendirme
Profil Resmi
4 puan

Kötü. Çok kötü.

Genel olarak kitaba tapanlar ve birinci grubun kitapta ne bulduklarını anlamayanlar olarak ikiye ayrılmışız sanırım. Ben de gerçekten neden bu kadar abartıldığını anlayamadım. İlk kitap çok hoşuma gitmişti ama bu çok sıradan ve basit kaldı sanki. İlkini okurken heyecanlanmış, sırıtmış, öfkelenmiş vs. yapmış, sonuçta bir şeyler hissetmiştim. Elit'i okurken ya dümdüz önüme bakıp okuyordum ya da öfkeden deliriyordum.

Belki de Elit'i okuduğumdaki ruh halimdendi ama sürekli şöyleydim: "Kral gerizekalı, kraliçe gerizekalı, America gerizekalı, Aspen gerizekalı, Maxon gerizekalı, Celeste'yi sikeyim ben gidiyorum." (Aslında bu hafifletilmiş ve küfürlerden arındırılmış versiyonu, ama gerçek düşüncelerimi yazsam o küfürlerden sonra tatlı blogger imajım lekelenir, zaten bu kitap gerçek hayattaki küfürbaz ve depresif yanımın çok küçük bir bölümünü ortaya çıkardı bile -_-)

Serinin hayranları, üstüme atlamayın lütfen ama şu sıralar tam bir pisliğim. Kitabı beğenmeme sebebim cadolozluğum değil, bunu dışa vurma sebebim o. Bu şekilde yorumlamak istediğim ama kibar bir şekilde sövdüğüm kaç kitap oldu bilemezsiniz. Şu anda çok rahatladım gerçekten :D :S. Kardeşim Elit'i çok sevdiğine göre son kitabı bir ara sırf meraktan ondan alıp okurum ama benden iyi bir yorum beklemeyin :P.

Profil Resmi
5 puan

Hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Beklediğim gibi bir 2. kitap değildi.
America'ya son derece gıcık oldum...

6 puan

Bir kitapta karakterlerin hepsi mi sinir eder insanı bu kitapta öyle valla.. America'nın ne yaptığı belli değil zaten bi Maxcon bi Aspen diyip durdu.. Maxcon desen ayrı bi olay... Aşk üçgeni olan kitaplar bana göre degil iyice kanıtlanmış oldu bu seriyle.

6 puan

İlk kitaptaki heyecan yoktu. Ayrıca bu kitapta America tam bi gerizekalıydı bence. Bir Maxon'la cilveleşiyor bir Aspen'i istiyor sonra ikisini de tersliyor. Ardından sıra sıra yüz veriyor.
Ayrıca gurursuz yani. Maxon'a kızıyor sonra hemen "ay maxon yha :):):):)):)))" moduna giriyor. Bu kitabı okurken sinirlenip durdum. America'ya, Celeste'ye, Kral'a. Hepsi ayrı bi gerizekalı. Ama yine de adam gibi bir sonla bitmediği için insan gerisini merak ediyor.

6 puan

Belki güzel bir seri ama ya ben kopmuşum ya da hafif geldi. Kitapta prensin diğer kızlarla oynaşmaları bana pek basit geldi. Ayrıca America'nın da Aspen'le Maxon arasında sürekli gidip gelmesi çok da hoş değildi .Çıkacak kitapları belki alıp okurum nasıl bitecek diye, ama acele etmem..

7 puan

Şu kızı elime verseler saçını başını yolarım! -,- Daha önce de aşk üçgeni okudum ama bu serideki beni çıldırtıyor. Bir karar ver be yavrum! İlk kitaba göre bazı yönlerden daha iyiydi, bazı yönlerdense daha vasattı. Nasıl bir sona bağlanacak çok merak ediyorum.

3 puan

Okurken ciddi anlamda sıkıldım..kesinlikle ilk kitapla alakası yoktu.kızın ikilemleri saçmalık derecesinde bunaltıcı ydı.

8 puan

karakterlerin hepsini teker teker dövmek istedim. özellikle amerikayı. yok aspeni ya da maxonı seçmeden önce zamanı varmış yok hangisini seçeceğini bilemiyormuş. başka kızlar birbirlerini geçmek için ne kadar uğraşsınlar bizimki uyuz uyuz dursun. bütün kitap boyunca amerikaya kızdım erkeklere de kızdım ama amerikayı öldürmek istedim. bu kadar kötü yorumdan sonra 8 puan fazla gibi geldi ama 7 de veremedim nedense. karakterler dışında güzeldi aslında.

7 puan

Sinirinizin bozulacagı bir kitap olmuş. America'ya ayrı Maxon'a sinir oldum. Diger kızları saymıyorum bile...

10 puan

Kitaplar gerçekten harika. America artık kararını versin! Kiera acele et!


Baskı Bilgileri

289 sayfa
2013 tarihinde, Dex tarafından yayınlandı



Diğer baskılar


Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Deniz02 Tutu
2 kişi

Okumuşlar

mrvhll yamak Ezgi627 Carpe_Diem sibelmert
229 kişi

Okumak İsteyenler

Reyhanirem hulyami Only obriner mrvszr
69 kişi

Takas Verenler

ZeynepKrtl
1 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski