mehmet.han, 29 adet değerlendirme yapmış.  (2/5)
Siddhartha
Siddhartha

9

Bir insan kendini kaç kere kaybedebilir ve tekrar bulabilir? sorusuna cevap gibidir. Kütüphanenin kitabı olmasaydı kesin başucu kitabım olurdu :) Tavsiye ederim.

Bye Bye Türkçe
Bye Bye Türkçe

8

Türkçemizin şuanki acınası durumunu gerçek bir bilimadamının gözünden görmek istiyorsanız okuyun.

Metal Fırtına (Metal Fırtına, #1)
Metal Fırtına (Metal Fırtına, #1)

8

Türünün ender örneklerindendir bence bir kere politik-kurgu ve savaşı yazmışlardı bu kitapta. Bu kimsenin cesaret edemediği birşeydi ve bir serinin başlangıcı oldu. Beğenmeyenlerin hepsine saygı duyuyorum ama ben beğendim ve bunla beraber diğer kitaplarını da okuduğuma hiç pişman olmadım. Tavsiye ederim.

Hafıza Gücünüzü Keşfedin
Hafıza Gücünüzü Keşfedin

8

Hafıza tekniklerini güzel, akıcı ve eğlenceli bir şekilde anlatan bir kitaptır. Tavsiye ederim.

Kürk Mantolu Madonna
Kürk Mantolu Madonna

10

Br adam ne kadar mutlu olabilir ve ardından ne kadar yalnız kalabilir? sorusuna cevaben yazılmıştır sanırım. Ciddi manada hayranlık duyduğum yegane kitaplardan biridir. Kesinlikle okuyun.

Alice Harikalar Ülkesinde
Alice Harikalar Ülkesinde

9

Alice yol ayrımında sorar: Tavşan, şimdi nereden gitmeliyim? Tavşan: Nereye gideceğini bilmiyorsan nereye gittiğinin hiçbir önemi yok. Arkadaşlar bu sadece çocuklar için yazılmış basit bir kitap değil. Büyüklerin ciddi dersler alacağına inanıyorum. Okuduysanız bile bir daha okumanızı tavsiye ederim.

Aklından Bir Sayı Tut (Dave Gurney, #1)
Aklından Bir Sayı Tut (Dave Gurney, #1)

9

Kitapların içeriği ile ilgili görüşler genelde değişiyor bu zevklerin ve renklerin farklılığından kaynaklı. Temposunu yavaş bulan arkadaşlar olmuş, saygı duyarım. Ben şahsen kitabı beğendim. Sonuda biraz filmvari bitti, hoştu yani. Tavsiye ederim.