mehmet.han, 29 adet değerlendirme yapmış.  (3/5)
80 Günde Devri Alem
80 Günde Devri Alem

8

küçüklüğümde okuduğum eğlenceli bir maceraydı. küçük kitap kurtlarına tavsiyemdir :)

Ağrıdağı Efsanesi
Dövüş Kulübü
Dövüş Kulübü

10

Yaşayan ve yaşatılan efsane. fazla söze gerek yok.

Böyle Buyurdu Zerdüşt
Böyle Buyurdu Zerdüşt

7

Direk Nietzche'nin manifestosu desem yanılmam sanırım. Okuyan arkadaşlarımdan beğenenler ya daha ziyade bitirebilenler çıktı. Ben kitabın içeriği hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum aslında yapamam çünkü bunlar zaten Nietzche'nin kendi felsefesi. Adam düşündüklerini anlatmış ama bu düşüncelerin dili bile ağır geldi.(Hayata fazla mı tozpembe bakıyorum acaba? :) ) Yinede bitiren büyük başarı kazanmış olacaktır gözümde.

Nietzsche Ağladığında
Nietzsche Ağladığında

8

Irvin Yalom Nietzche'yi biraz daha duysgusal göstermiş sanki bana göre, belki gerçekten öyledir. Ara ara sıkıcı, "yahu bu kitap ohunur mu ahadaş?" dedirten bölümleri olsa bile gerçekten Nietzche'yi okuruna arkadaşına anlatıyormuş edasıyla anlatması bile Irvın Yalom'un bu güzel kitabını okumaya değer.

Satrancın Esasları
Satrancın Esasları

10

Efsane tek kelimeyle efsane bir kitap. Satranç öğrenipte bunu okumamış kimse kalmadı artık. Satrancın Kutsal kitabıdır satrancın esasları kesinlikle ve kesinlikle okuyun.

A'dan Z'ye Satranç
A'dan Z'ye Satranç

9

Fischer başlangıç seviyesi için taktikleri gayet güzel işlemiş. Yeni başlayan ve bütün seviyelerdeki arkadaşlara tavsiye ederim. Muhakkak birşeyler öğrenirsiniz.