kontdracoola, 68 adet değerlendirme yapmış.  (1/10)
« geri  
Ferrari'sini Satan Bilge
Aniden Shakespeare
Aniden Shakespeare

7

Çok keyifli bir kitaptı. yazar iki ana karater iiçnde birinci ağızdan bir anlatım kullanmış ama hiç karışmıyor... ikisinin de duygu ve düşüncelerini birebir karakterden okumak benim için fazkadan bir güzellikti... akıcı bir anlatımla sayfalar su gibi aktı... konu çok farklı ve güzeldi... eğlenceli diyaloglar ise beni çok güldürdü... özellikle Rosa nın William'ın erkek bedenindeyken başına gelenler çok komikti... karakterler çok güzeldi.. ben Rosa ve William'a bayıldım... ikisi de gerçek aşk konusun da sorunlu karakterlerdi... veee harika bir şekilde kendilerine ait gerçek aşkı buldular... özellikle sonuna bayıldım... yazar çok güzel bir şekilde bağladı sonunu... sonun da ancak bu son harika olurdu dedirtti bana yazar... ben kitabı sevdim.... eğlenmek ... keyifli zamanlar geçirirken güzel de bir kitap okumak isteyenlere şiddetle öneririm...

Gerçek Renkler
Gerçek Renkler

10

Kristin Hannah, her zamanki gibi hissettirmeyi başardı. İhaneti, aşkı, kardeşliği tattım ben bu kitapta. 3 kız kardeşin öyküsüydü aslında. Biri siyah ve beyaz kadar netken diğeri gri kadar kararsız, belirsizdi. Diğeri de kırmızı gibi tutkuluydu,aşk doluydu. Gerçekten kendinize pay çıkarabileceğiniz, hayatta başınıza tahmin edemeyeceğiniz şeylerin gelebileceğini öğreneceğiniz bir kitap bu. :) Kristin Hannah ile hala tanışmamış olan varsa Gerçek Renkler ile başlayabilir..

Kayıp Gül (Kayıp Gül, #1)
Kayıp Gül (Kayıp Gül, #1)

9

Bir çoğunun belki en son yazabileceği dolu dolu bir ilk eser... Gerçekten çok etkilendim. Tek kelimeyle mükemmeldi. Adı geçen diğer kitaplardan (Simyacı, Küçük Prens, Martı) kat kat üstün bir eser, farklı kültürlerdeki düşünürlerden çok güzel bir sentez. Kitabınızı o günden sonra birçok arkadaşım okudu ve hala Kayıp Gül bana gelmedi. Gecenin bir yarısı cep telefonuma mesaj geldi, bir arkadaşım kitabı bitirmiş ve hissettiklerini paylaşıyor (günün farklı saatlerinde de mesajlar geldi ve gelmeye devam edecek sanırım). Kitabı verdiğim için bana teşekkür ediyor.

Saatçi
Saatçi

9

Gerek konusu gerek anlatımı gerekse kurgusuyla harika bir kitap. Kitabın sonuna kadar hiçbir şeyden emin olamıyorsunuz. Bu gerçekten okunması gereken kitaplardan… O kadar cinayet kitabı okudum ama hiçbir katilin bu kadar kapsamlı bir plan yaptığına şahit olmamıştım .. En başlarda olayı çözdüğünüzü zannedeceksiniz ama hemen sıkılmayın . Elinizden bırakamayacaksınız.

Kinyas ve Kayra
Kinyas ve Kayra

5

Kinyas ve Kayra kendilerini toplumun dışında görmek isteyip çok uzaklara, Afrika’ya kaçak giden iki yakın arkadaş. Zihin ölümlerini gerçekleştirmek ve dünyada hiçbir vicdan unsurunu bırakmamak için savaşan iki savaşçı aslında. Kayra, biraz daha psikopat ve kapital sistemin bir simgesi olarak çıkıyor karşımıza. Kinyas ise bu düşüncelerden kurtulup “sıradanlaşma” konusunu simgeliyor. Herkesin okumasını tavsiye ettiğim bir kitap ve kendinizi merhamet, acıma duygularının insanların ne şekilde hiçe sayabileceğini gözler önüne seriyor.

Şahane Hatalar
Şahane Hatalar

8

Heather McElhatton tarafından yazılan kitap çok farklı. Bunun nedeni ise kitaptaki karakterin siz yani okuyucunun olması. Kitabı okurken seçimler yapmak zorundasınız ve yaptığınız seçime ya da karaktere göre kitap içindeki bölümleri takip ederek her defasında farklı bir hayat ve farklı bir son ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Heather McElhatton Şahane Hatalar kitabı ile gerçekten mükemmel bir esere imza atmış. Her bölümünde farklı bir hayat hikayesi buluyorsunuz. Son zamanlarda okuyabileceğiniz en akıcı ve en ilginç romanlardan biri.

« geri