kontdracoola, 68 adet değerlendirme yapmış.  (2/10)
Kahperengi
Kahperengi

9

Hande Altaylı tam bir metropol hikâyesi anlatıyor bize. Tabii küçük kasaba sıkıntısının izleri de var bu hikâyede… Geçmişten de gelse, o izler de seziliyor hikâyede. Ve büyük bir aşk var. Karşı konulmaya çalışılan, direnilen ama vazgeçilemeyen. Okuru kendine sımsıkı bağlayan, ustaca kurgulanmış, günümüze ait bir roman Kahperengi. Aklımda kalıcılık kazandırıyordu. Sevdim Tavsiye ederim

Benim Adım Kırmızı
Benim Adım Kırmızı

7

Şimdilik puanım 7 okuyunca tekrar yorum yazıp benden geçer aldığı puanı yazacağım .

Sistem
Sistem

9

Mark Helius, üretmek için yıllarını verdiği bir projeyi, yakın arkadaşı ve ortağının ölümü sonrası durdurmak için mücadele veriyor. Pandora sadece dünyayı değil uzaydaki çalışmaları da engelleyebilecek düzeyde bir bilgisayar virüsü haline geliyor. Internete bağlı her makineye hükmedebiliyor, her bilgiye ulaşabiliyor, her özelliği kendi istediği şekilde kullanabiliyor. Mark bu virüsü yok edebilecek mi? Yoksa ele geçirip, insalığa hizmet edebilecek hale mi getirecek? Yoksa dünyanın sonu mu gelecek... Tüm bu soruların cevabı bu kitapta. Aksiyon, macera ve bilgisayardan hoşlanıyorsanız, okumak isteyebileceğiniz bir kitap.

Gül, Haç ve Hilal - Malta Kuşatması
Gül, Haç ve Hilal - Malta Kuşatması

8

Tarihi roman meraklılarının okumayı isteyebileceği bir kitap. Malta kuşatması dönemini, Osmanlı askerinin sistemini, Malta şövalyelerinin direnişini anlatan bu kitapta, o yıllarda insanlar için nelerin daha önemli olduğunu anlayacaksınız. Her türlü ilkel insanlık davranışlarından bahseden kitapta, soylu bir ünvan için insanların yapabileceklerine de tanık oluyorsunuz. Savaş sahnelerinin oldukça detaylı anlatımı zaman zaman gözlerinizi kapatmanıza sebep olabilir :)

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git
Yüreğinin Götürdüğü Yere Git

9

"Yüreğinin Götürdüğü Yere Git" diyor yazar, kalbin nereye istiyorsa oraya... Okudunuz mu bu kitabı bilmiyorum fakat okumadıysanız şiddetle tavsiye ediyorum. Kısa ama, harika bir kitap. Ders çıkarılacak okadar çok şey var ki bu kitapta.

Bölünme
Bölünme

8

VÜCUDUNUZ BEYNİNİZDEN BAĞIMSIZ HAREKET EDERSE Nefis bir konu, entresan bir kitap. İnanılmaz güzel ve değişik kurgusuyla kitap çok başarılı. Sürekli artan bir heyecanla okudum. Ve ortalarına geldiğimde kitap tanıtımında anlatılan sayfalar...İnanılmaz güzeldi. Koray ve annesi babası tarafından sürekli eziyet gören bir çocuk. Kesinlikle okunmalı ..

Bab-ı Esrar
Bab-ı Esrar

8

Dünya, rüya içinde rüyadır hint atasözü Kitabı açtığınız zaman yukarıdaki atasözüyle karşılaşıyorsunuz. Fakat kitabı okumaya devam ederken, o sözün kitabın ilk sahifesinde değil, içeriğinede yayıldığını anlıyorsunuz. Bu kitabımızın konusu da tıpkı Aşk kitabında olduğu gibi Hz. Mevlana ve O’nun cananı Şems hazretleri. Belkide Bab-ı Esrar’ı ok...