yasa222

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 5 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
yasa222, 2013 Okuma Hedefi için kendine 44 kitap hedef koydu.

Hedefe doğru 0 kitap okumuş. okuduğu kitaplar

%0
2013 Okuma Hedefi

2013'de kaç kitap okumayı planlıyorsunuz?

2013'de kaç kitap okumayı planlıyorsunuz?

11 yıl, 1 ay
Profil Resmi
yasa222 okumuş.
Agatha'nın Anahtarı

Ahmet Ümit, ülkemizde de iyi polisiye roman yazılacağını kanıtlayan genç bir yazarımız. Sis ve Gece, Kar Kokusu, adlı romanlarıyla büyük ilgi çeken yazarımızın bu kez de polisiye öykülerini sunuyoruz. Öyküler, günümüz Türkiyesinde geçiyor. Köşklerden gecekondulara uzanan geniş bir sosyal yelpaze içindeki gizemli suçları anlatıyor yazarımız. Farklı konular, farklı tipler, farklı mekânlar içinde gelişen soluk soluğa okuyacağınız öyküler. Sağlam bir matematik, sıkı bir kurgu, yalın, hızlı bir dil. Kısacası polisiyelerde arayacağınız bütün nitelikler bu öykülerde.

Ahmet Ümit, ülkemizde de iyi polisiye roman yazılacağını kanıtlayan genç bir yazarımız. Sis ve Gece, Kar Kokusu, adlı romanlarıyla büyük ilgi çeken yazarımızın bu kez de polisiye öykülerini sunuyoruz. Öyküler, günümüz Türkiyesinde geçiyor. Köşklerden... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 1 ay
Profil Resmi
yasa222 okumuş.
A Dance with Dragons (A Song of Ice and Fire, #5)

In the aftermath of a colossal battle, the future of the Seven Kingdoms hangs in the balance--beset by newly emerging threats from every direction. In the east, Daenerys Targaryen, the last scion of House Targaryen, rules with her three dragons as queen of a city built on dust and death. But Daenerys has thousands of enemies, and many have set out to find her. As they gather, one young man embarks upon his own quest for the queen, with an entirely different goal in mind.

Fleeing from Westeros with a price on his head, Tyrion Lannister, too, is making his way to Daenerys. But his newest allies in this quest are not the ragtag band they seem, and at their heart lies one who could undo Daenerys’s claim to Westeros forever.

Meanwhile, to the north lies the mammoth Wall of ice and stone--a structure only as strong as those guarding it. There, Jon Snow, 998th Lord Commander of the Night’s Watch, will face his greatest challenge. For he has powerful foes not only within the Watch but also beyond, in the land of the creatures of ice.

From all corners, bitter conflicts reignite, intimate betrayals are perpetrated, and a grand cast of outlaws and priests, soldiers and skinchangers, nobles and slaves, will face seemingly insurmountable obstacles. Some will fail, others will grow in the strength of darkness. But in a time of rising restlessness, the tides of destiny and politics will lead inevitably to the greatest dance of all.

In the aftermath of a colossal battle, the future of the Seven Kingdoms hangs in the balance--beset by newly emerging threats from every direction. In the east, Daenerys Targaryen, the last scion of House Targaryen, rules with her three dragons as qu... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 1 ay
Profil Resmi
yasa222 okumuş.
80 Günde Devri Alem

Phileas Fogg, kimsenin hakkında hiçbir şey bilmediği zengin ve kibar bir İngiliz beyefendisidir. Son derece düzenli bir hayat sürmesi, titiz ve dakik yaşayan biri olmasıyla ünlüdür. Bir gün, üyesi olduğu Londra Bilim Kulübünde, gerçekleştirilmesi imkânsız gibi görünen bir konuda, servetini ortaya koyarak iddiaya girer: Dünyanın çevresini 80 günde dolaşacaktır, hem de önceden hiçbir ayarlama ve planlama yapmaksızın.
Phileas Foggun bu seyahatte başından geçen serüvenlerin anlatıldığı Seksen Günde Devr-i Âlem, dünyada okunma rekorları kırmış bir kitaptır.

Phileas Fogg, kimsenin hakkında hiçbir şey bilmediği zengin ve kibar bir İngiliz beyefendisidir. Son derece düzenli bir hayat sürmesi, titiz ve dakik yaşayan biri olmasıyla ünlüdür. Bir gün, üyesi olduğu Londra Bilim Kulübünde, gerçekleştirilmesi imk... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 1 ay
Profil Resmi
yasa222 okumuş.
25. Madde

Sürprizlerle ve entrikalarla dolu... Beyaz Saray'ın ta kendisi" Başkan Bill Clinton Madde 25: Başkanın Görevini Hakkıyla İdame Ettirememesi Durumunda ABD Başkan Yardımcısı, Başkanlık Görevine Getirilir. Tıbbi gerilim türünün ustası Michael Palmer'dan soluksuz okuyacağınız, yepyeni bir gerilim romanı: 25. Madde 25.Madde'nin geçmişi, Amerika tarihinin en karanlık ve üzücü sayfalarına, 1963 yılında Başkan John F.Kennedy'nin suikastına dayanmaktadır. Eğer Başkan komadaysa ya da görevlerini yerine getiremeyecek bir pozisyondaysa yapılması gereken şey nedir? Palmer'ın şimdiye kadarki en orijinal ve en çok ses getirecek romanı 25. Madde, okuyucuları ileri tıp teknolojileri ve devlet politikasıyla iç içe geçmiş karmaşık yollara sürüklüyor. Başkanın hastalığı ve 25. Madde'nin varlığı, Amerika başkanı Andrew Stoddard'ın arkadaşı Dr. Gabe Singleton'ı kuşkulandırmış, başkanın hastalığının doğal sebeplerden kaynaklanıyor olabileceği konusunda derin şüphelere düşürmüştür. Eğer şüpheleri doğruysa bunun kim, niçin ve en önemlisi nasıl yapmış olabilirdi? Dr. Singleton, başkanın esrarengiz hastalığının ardındaki sır perdesini aralamak için gizli servis ajanlarından başlayıp, ABD Başkan Yardımcısı'na varana dek herkesi tek tek sorgular. Dr. Gabe Singleton, ABD Başkanı'nın başına gelen bu talihsiz olayın sorumlularını bulmaya kararlıdır. Soluksuz devam eden soruşturmalar ve kaçma kovalamaca, inanılmaz bir sürprizle son bulacaktır.

Sürprizlerle ve entrikalarla dolu... Beyaz Saray'ın ta kendisi" Başkan Bill Clinton Madde 25: Başkanın Görevini Hakkıyla İdame Ettirememesi Durumunda ABD Başkan Yardımcısı, Başkanlık Görevine Getirilir. Tıbbi gerilim türünün ustası Michael ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 1 ay
Profil Resmi
yasa222 okumuş bitirmiş.
Bin Muhteşem Güneş

Nereye giderseniz gidin, ülkeniz peşinizden gelir. Artık siz orada yaşamasanız da o, içinizde yaşar. Afganistan'ın Khaled Hosseini'de yaşadığı gibi...
Bin Muhteşem Güneş, ilk romanı Uçurtma Avcısı'yla tüm dünyada inanılmaz bir başarı yakalayan Hosseini'nin ikinci romanı.Yazar bu romanında da yine doğduğu toprakları anlatıyor. Bu kez iki kadının kesişen yaşamları ve dostlukları üzerinden. Küçük yaşta evlendirilen kızlar, çocuğu olmayan kadınlar, babaya ya da çocukluk arkadaşına duyulan, geçmişe gömülmüş aşklar.
Khaled Hosseini, hasreti, dostluğu, aşkı ve insanlığı en iyi anlatan yazarlardan. Başarıyla kurduğu olay örgüsüyle, çıkmaz yolların nasıl düzlüklere açılabileceğini gösteren yaratıcı bir kalem. Bin Muhteşem Güneş, kelimenin tam anlamıyla beklenen bir roman.

Nereye giderseniz gidin, ülkeniz peşinizden gelir. Artık siz orada yaşamasanız da o, içinizde yaşar. Afganistan'ın Khaled Hosseini'de yaşadığı gibi...
Bin Muhteşem Güneş, ilk romanı Uçurtma Avcısı'yla tüm dünyada inanılmaz bir başarı ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 1 ay
Daha Fazla Göster

yasa222 şu an ne okuyor?

yasa222 şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.