nihalerbay

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
nihalerbay, tarafından yapılmış bir değerlendirmeyi yorumladı.

BU KİTABI SİTEDEN NASIL OKUYACAĞIM YARDIM LÜTFENNN

BU KİTABI SİTEDEN NASIL OKUYACAĞIM YARDIM LÜTFENNN

11 yıl, 4 ay
Profil Resmi
nihalerbay, tarafından yapılmış bir değerlendirmeyi beğendi.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 4 ay
Profil Resmi
nihalerbay, Kayla_Oz tarafından yapılmış bir değerlendirmeyi yorumladı.
Kaçak Gelin (Warenne Dynasty, #6)

Kayla_Oz

kitabı okumak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz LÜTFENNNN

kitabı okumak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz LÜTFENNNN

11 yıl, 4 ay
Profil Resmi
nihalerbay, Kayla_Oz tarafından yapılmış bir değerlendirmeyi beğendi.
Kaçak Gelin (Warenne Dynasty, #6)

8

Kitaba ilk başladığımda 3 bölüm geçmeden Sean'a sinir olup okumayı bırakmıştım. Ancak sonra merakıma yenik düşüp okumaya devam ettim. Ve şimdi keşke en başta hiç bırakmasaymışım diyorum. O 3 bölümde sinir olduğum Sean'a sonrasına öylesine hayran oldum ki kendime inanamadım. Başta abisi Devlin gibi beni son sayfaya kadar sinir edecek sanmıştım :) Ama beni ters köşeye yatırdı, okudukça sevdim, sevdim, sevdim. Onur, gurur, aşk, şevkat kısaca ne ararsanız vardı :)

Kitabın konusu arka kapağında az çok var zaten, o nedenle tekrar yazmak istemiyorum. Ayrıca bu kitap anlatılmaz okunur demek istiyorum :)

Anlamadığım tek bir şey var. O da Sean'ın en başta neden ailesinin yanından gittiği. Bunu son sayfaya geldiğimde bile anlayamadım, anlamlandıramadım.

Yazarın anlatımına bayıldım. Özellikle tek taraf üzerinden gitmemesi, okuyucuyu kadın karaktere bağlı bırakmaması çok yerinde olmuş. Böylece tüm kitap boyunca Sean'ın neyi neden yaptığını çok iyi anladım ve sonuna kadar kendisine hak verdim. Ayrıca çocukluklarına dair anıların sık sık araya katılması bu ilişkinin ilk başladığı zamanları kademe kademe anlamak bakımından çok faydalıydı. Ama Elenor'a ara ara kızdım. Uzun yıllardır tanıdığı, aşık olduğu Sean'ın kasti hareketlerini nasıl oldu da yanlış anladı çözemedim. Neyse ki aklı başına çok çabuk geldi :)

Duygusallığın, çekilen acıların, aile bağlarının ve aşkın yoğun olarak verildiği çok iyi bir kitaptı. Özelikle Sean ve Peter'ın arasında geçen diyalog beni çok etkildi. 40 yıl düşünsem böyle bir durumun yaşanacağı aklıma gelmezdi. Ne diyeyim, helal olsun yazara.

Çevirisi ise çok başarılıydı, Müge Kocaman Özçelik'i tebrik etmek istiyorum. Zaten daha en başta demiştim, kitap kötü bile çıksa çevirisi için okurum diye :) Sonuçta güzel bir çeviriyle güzel bir kitap okudum, haliyle tavsiye ederim :)

Kitaba ilk başladığımda 3 bölüm geçmeden Sean'a sinir olup okumayı bırakmıştım. Ancak sonra merakıma yenik düşüp okumaya devam ettim. Ve şimdi keşke en başta hiç bırakmasaymışım diyorum. O 3 bölümde sinir olduğum Sean'a sonrasına öylesine hayran oldu... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 4 ay
Profil Resmi
nihalerbay okumak istiyor.
Kurt Ve Kumru

Kurt...

Asil Aislinn, çok sevdiği Darkenwald, Demir Kurt ve askerleri tarafından ele geçirildiğinde büyük bir ıstırap duyar. Gaddar ve yakışıklı Norman tarafından esir alındığındaysa kinle dolar... Ve muzaffer lordun öpücüğüyle azap yaşarken aynı zamanda kendinden geçer.

Kumru...

Kudretli Wulfgar ilk defa alt edilir, hem de cesur ve güzel bir Sakson prensesi tarafından. Onun mahvoluşu için yemin etmiş bu büyüleyici kadının masumiyetini elinden almalıdır. Dahası savaş ve nefret ateşinin körüklendiği bu zamanda, ele geçirdiği toprakların geleceği için hayatını riske atmalıdır.

"Tarihi Aşk Romanlarının Kraliçesi."

-Atlanta Journal-Constitution-

"Bir fenomen!"

-The New York Times-

"Woodıwıss sarsıyor!"

-Life-

"Kathleen e. Woodıwıss canlı ve nefes alan bir dünya yaratıyor."

-Houston Chronicle-

Kurt...

Asil Aislinn, çok sevdiği Darkenwald, Demir Kurt ve askerleri tarafından ele geçirildiğinde büyük bir ıstırap duyar. Gaddar ve yakışıklı Norman tarafından esir alındığındaysa kinle dolar... Ve muzaffer lordun öpücüğüyle azap yaşarken aynı ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 4 ay
Profil Resmi
nihalerbay okumak istiyor.
Kaçak Gelin (Warenne Dynasty, #6)

Tutkulu bir erkek

Âşık bir kadın

Soluk soluğa bir aşk

Sean O’Neill bir zamanlar Eleanor de Warenne’in her şeyidir fakat Sean’ın ortadan kaybolup kendisinden haber alınamadığı yıllarda, Eleanor bile ondan ümidi keser ve başkasıyla evlenmek üzere sözlenir. Düğünün hemen öncesinde Sean çıkagelir… Ancak kaybolduğu yıllarda yaşadıkları onu değiştirmiş ve artık Sean bambaşka biri olmuştur.

Sean, Eleanor’un küçük bir kızdan genç ve güzel bir kadına dönüşmesi karşısında şaşırır. Genç kadını, bir kaçak olarak yaşadığı kendi karmaşık hayatına çekmemekte kararlıdır ancak bu gelin, kalbini çalan erkekle kaçmaya çoktan hazırdır…

“Brenda Joyce tutkunun tehlikeleri ve keyifleri üzerine hayranlık uyandıran bir hikâye anlatıyor.”

Tutkulu bir erkek

Âşık bir kadın

Soluk soluğa bir aşk

Sean O’Neill bir zamanlar Eleanor de Warenne’in her şeyidir fakat Sean’ın ortadan kaybolup kendisinden haber alınamadığı yıllarda, Eleanor bile ondan ümidi keser ve başkasıyla evlenmek üz... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 4 ay
Daha Fazla Göster

nihalerbay şu an ne okuyor?

nihalerbay şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.