endlessdream

5 takip ettiği ve 40 takip edeni var. 2 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

endlessdream okumak istiyor.
Deli Aşk

Deli Aşk, kocasına saplantılı, çılgınca bir aşkla bağlı olan Elifin romanı. İstanbulla Paris arasında dokunan roman, 70li 80li yılların solgun fonu üzerinde gelişirken, trajik bir aşk öyküsü anlatıyor. Yalnız bir çocukluk ve gençlik geçiren, annesini küçük yaşta kaybeden, babasına ise yabancı kalan Elif, babasının itirazlarına karşın gazeteci Cemle evlenir. Ancak kısa bir süre sonra karı-koca, uzun ayrılıklarla sürdürmeye başlarlar evliliklerini. Elif, zamanının çoğunu Pariste geçirirken, Cem, karısının İstanbuldaki köşkünde kalır,gününü gün eder. Elif, kocasına hem tapar, hem de ondan uzakta olmayı yeğler. Deli bir aşktır onunkisi, hastalık gibidir, içinde bir tümör gibi büyür; öyle ki Cemden ve acı çekmekten kurtulmak için ölmeyi bile düşünür. Paristeki yalnız günlerini paşlaşan yakın dostu Kristof da aslında Elifin kendi ülkesinden, Cemden, geçmişinden uzak olmanın doğurduğu boşluğu dolduran bir can simitidir. Usta yazar Peride Celal, Orhan Kemal Roman Armağanına değer bulunan Kurtlar romanından on yıl sonra tamamladığı Deli Aşkta unutulmaz bir aşkın öyküsünü anlatıyor.

Deli Aşk, kocasına saplantılı, çılgınca bir aşkla bağlı olan Elifin romanı. İstanbulla Paris arasında dokunan roman, 70li 80li yılların solgun fonu üzerinde gelişirken, trajik bir aşk öyküsü anlatıyor. Yalnız bir çocukluk ve gençlik geçiren, annesini... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 9 ay
endlessdream okumak istiyor.
Not Without My Sister: The True Story of Three Girls Violated and Betrayed

From as early as 3 years old, Julianna, Celeste and Kristina were treated by their ′guardians′ as sexual beings. They were made to watch and mimic orgies, received love letters and sexual advances from men old enough to be their grandfather, and were forced into abusive relationships that barely went unhidden. They were denied access to formal schooling, forced to wander the streets begging for money, and were mercilessly beaten for ′crimes′ as unpredictable as reading an encyclopaedia.

Finally, unable to live with the guilt of what had happened to her children, their mother escaped with Kristina, cutting herself off from her remaining children in a bid to save at least one child. Desperate to free her remaining sisters, Kristina eventually returned to the place of her torture to free Celeste and, after many years, Julianna, who was only able to break free with the knowledge that the child she was carrying would be subjected to the same fate if she could not find the courage to escape.

Now the three sisters have finally come together to reveal in full and horrific detail their existence within a group that has destroyed the lives of so many. Their stories intertwine throughout the years, revealing a community spread throughout the world whose legacy of anorexia, depression, drug abuse, suicide and even murder are impossible to erase. Lives that follow parallel paths are ripped apart and painstakingly mended with a shared strength that finally enabled the sisters to free themselves from the shadows of their past.

From as early as 3 years old, Julianna, Celeste and Kristina were treated by their ′guardians′ as sexual beings. They were made to watch and mimic orgies, received love letters and sexual advances from men old enough to be their grandfather, and were... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 9 ay
endlessdream okumuş.
12. Gezegen

Bir zamanlar dünyamızda yaşamış olan üstün bir ırkın varlığını açıklayan son derece şaşırtıcı kanıtlar, artık gün ışığına çıkıyor. Yıldızlardan gelen yolcular yüz binlerce yıl önce dünyamıza gelmiş ve en sonunda dikkate değer bir türü ortaya çıkartacak olan genetik tohumu ekmişti... yani insan. Otuz yıllık yoğun bir araştırmanın sonucu "12. Gezegen" Zecharia Sitchin'in tartışmalar yaratan Dünya Tarihçesi dizisinin ilk kitabıdır. Bu kitapta insanoğlunun dünya dışındaki atalarının varlığı hakkında, belgelere dayanan tartışılmaz kanıtları bulacaksınız. Dünyanın göksel atalarının varlığını kanıtlayan şaşırtıcı belgeler..

Bir zamanlar dünyamızda yaşamış olan üstün bir ırkın varlığını açıklayan son derece şaşırtıcı kanıtlar, artık gün ışığına çıkıyor. Yıldızlardan gelen yolcular yüz binlerce yıl önce dünyamıza gelmiş ve en sonunda dikkate değer bir türü ortaya çıkartac... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 9 ay
endlessdream okumuş.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 9 ay
endlessdream okumuş.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 9 ay
endlessdream okumuş.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 9 ay
Daha Fazla Göster

endlessdream şu an ne okuyor?

endlessdream şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.