dranemi

0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

dranemi bir gruba katıldı.
Kitap Tavsiyesi ve Fikir Alışverişi

Bazen elimizde birçok kitap oluyor ve hangisini okuyacağımıza karar veremiyoruz. Bazen de canımız bir kitap okumak istiyor ama bu kitabın ne olduğuna dair bir fikrimiz olmuyor. İşbu sebeple kurulan bu grupta, okuduğumuz kitaplar hakkında birbirimize yardımcı olabilir, okumak istediğimiz kitaplar hakkında fikir teatisinde* bulunabiliriz diye düşündüm.

* Hep cümle içinde kullanmak istemiştim buraya kısmetmiş.

Bazen elimizde birçok kitap oluyor ve hangisini okuyacağımıza karar veremiyoruz. Bazen de canımız bir kitap okumak istiyor ama bu kitabın ne olduğuna dair bir fikrimiz olmuyor. İşbu sebeple kurulan bu grupta, okuduğumuz kitaplar hakkında birbirimize ... tümünü göster

10 yıl, 9 ay
dranemi okumak istiyor.
Onca Acıdan Sonra - Rich, Rugged and Royal # 3

Bebeğin babası o olamazdı, mümkün değildi bu!

Carlos Medina, asla çocuğu olmayacağını çok iyi biliyordu ama Lilah Anderson, birlikte oldukları gece hamile kaldığını iddia ediyordu. Carlos bir prense yakışacak şekilde onurlu davranarak bebeği kabul etmeye karar verdi. Carlos onunla evlenmek istiyordu ama Lilah ondan aşkını da istemekle fazla şey mi bekliyordu?

Bebeğin babası o olamazdı, mümkün değildi bu!

Carlos Medina, asla çocuğu olmayacağını çok iyi biliyordu ama Lilah Anderson, birlikte oldukları gece hamile kaldığını iddia ediyordu. Carlos bir prense yakışacak şekilde onurlu davranarak bebeği kabul... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 9 ay
dranemi okumak istiyor.
Günahkar Hayatlar - Aşk Yalan Söyler Mi (Throne of judar #2)

JULES BENNETT - GÜNAHKÂR HAYATLAR

Bronson makyaj çantasını aldı ve kolunu iki yana açarak, Mia’nın çantayı almasına engel oldu. Ona güvenmiyordu. Bu kadın daha önce bu sektörün en güvenilmez adamlarından biri olan Anthony Price ile çalışmıştı ve o adamdan ölesiye nefret ediyordu.
Annesi, Mia’nın güvenilir ve ağzı sıkı biri olduğunu söylemişti. Kardeşi Victoria da, Mia severler grubuna katılmıştı. Onunla çok iyi vakit geçirdiğini söylüyordu. Altı aydır annesiyle çalışıyordu, ama bu süre Mia Spinelli hayranı olmak için yeterli miydi?

OLIVIA GATES – AŞK YALAN SÖYLER Mİ?

“Seni oraya yalnız mı göndereceğimi sanıyorsun?”
Farah, sevinçle Shehab’ın kollarına atlayarak, “Sen de mi benimle geleceksin?” diye sordu.
“Dünyanın öbür ucuna da olsa evet… Los Angeles ne ki…”
Tam yirmi dört saatlik zaman dilimi farkı vardı aralarında. Los Angeles… Her şeyin başladığı yer…
Bu kez uçakta birbirleriyle kavga ederek değil, tatlı tatlı muhabbet ederek yolculuk edeceklerdi. Ama yine de Shehab’ı huzursuz eden bir şeyler vardı. Karşısında tüm güzelliğiyle duran Farah’a baktı. Tanrım… Ona gerçeği nasıl söyleyecekti? Onun yeniden acı çekmesine nasıl tahammül edecekti? Bu büyünün bozulmasına izin mi verecekti?

JULES BENNETT - GÜNAHKÂR HAYATLAR

Bronson makyaj çantasını aldı ve kolunu iki yana açarak, Mia’nın çantayı almasına engel oldu. Ona güvenmiyordu. Bu kadın daha önce bu sektörün en güvenilmez adamlarından biri olan Anthony Price ile çalışmıştı ve ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 9 ay
dranemi okumak istiyor.
Dante'nin Sahte Nişanı ( The Dante Legacy Serisi 6 )

Rafe Dante, mücevher işiyle uğraşan zengin ve geniş Dante ailesinin çocuklarından biriydi. Başından kötü bir evlilik geçtiği için kadınlardan uzak durmaya çalışıyordu. Ancak ailesinin, evlenmesi konusundaki ısrarları karşısında kendisine geçici bir nişanlı bulmaya karar verdiği sırada karşısına genç ve güzel Larkin çıkmıştı.
İkisi birlikte, Rafe’nin ailesine karşı göstermelik ve geçici nişanlılık rolü oynarlarken, giderek yakınlaşmaya başlamışlardı. Bu yakınlaşma, Larkin’in büyük sırrıyla beraber, her şeyi daha da içinden çıkılmaz bir hale getirecekti.

Rafe Dante, mücevher işiyle uğraşan zengin ve geniş Dante ailesinin çocuklarından biriydi. Başından kötü bir evlilik geçtiği için kadınlardan uzak durmaya çalışıyordu. Ancak ailesinin, evlenmesi konusundaki ısrarları karşısında kendisine geçici bir n... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 9 ay
dranemi okumak istiyor.
Milyoner Baba

Kyle Landis orduda görev yaptığı sırada en zorlu ve tehlikeli görevlerin üstesinden gelmişti ama hiçbir zorluk onu birden bire baba olma süprizine hazırlayamamıştı.
Phoebe Slater elinde taşıdığı bebeğin onun çocuğu olduğunu söylediğinde Kyle'ın dünyası alt üst olmuştu. Ama Landis ailesinin üyeleri hiçbir sorumluluktan kaçmadıkları için; Kyle Landis için tek seçenek evlilikti.

Kyle Landis orduda görev yaptığı sırada en zorlu ve tehlikeli görevlerin üstesinden gelmişti ama hiçbir zorluk onu birden bire baba olma süprizine hazırlayamamıştı.
Phoebe Slater elinde taşıdığı bebeğin onun çocuğu olduğunu söylediğinde Kyle'ın... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 9 ay
dranemi okumak istiyor.
Puslu Kıtalar Atlası

Yeniçeriler kapıyı zorlarken Uzun İhsan Efendi hâlâ malûm konuyu düşünüyor, fakat işin içinden bir türlü çıkamıyordu... Rendekâr doğru mu söylüyor? Düşünüyorum, öyleyse varım. Oldukça makûl. Fakat bundan tam tersi bir sonuç, varolmadığım, bir düş olduğum sonucu da çıkar: Düşünen bir adamı düşünüyorum. Düşündüğümü bildiğim için, düşlediğim bu adamın da varolduğunu biliyorum. Böylece o da benim kadar gerçek oluyor. Bundan sonrası çok daha hüzünlü bir sonuca varıyor. Düşündüğünü düşündüğüm bu adamın beni düşlediğini düşlüyorum. Öyleyse gerçek olan biri beni düşlüyor. O gerçek, ben ise bir düş oluyorum. Kapı kırıldığında Uzun İhsan Efendi kitabı kapadı. Az sonra başına geleceklere aldırmadan kafasında şunları geçirdi:Dünya bir düştür. Evet, dünya... Ah! Evet, dünya bir masaldır.

Yeniçeriler kapıyı zorlarken Uzun İhsan Efendi hâlâ malûm konuyu düşünüyor, fakat işin içinden bir türlü çıkamıyordu... Rendekâr doğru mu söylüyor? Düşünüyorum, öyleyse varım. Oldukça makûl. Fakat bundan tam tersi bir sonuç, varolmadığım, bir düş old... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 9 ay
Daha Fazla Göster

dranemi şu an ne okuyor?

dranemi şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.