Momo

1 takip ettiği ve 1 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Momo bir kitabın resmini değiştirdi.
Sessizlik

Portekizli rahip Rodrigues, misyoner yoldaşı Francisco Garrpe'yle birlikte çıktığı zorlu bir yolculuğun ardından Japonya'ya varır. Bir Hristiyan, üstüne üstlük bir rahip için akıl almaz tehlikelerle dolu bu ülkeye gelmelerinin iki amacı vardır: Birincisi, türlü işkencelere maruz kalan Japon Hristiyanların başıboş kalıp savrulmalarını engellemek; ikincisi ise hayranlık duydukları öğretmenleri Ferreira'nın, inancına ihanet etmesinin ardındaki gerçeği öğrenmek... Zulüm onlara hiç de uzak olmayan, eli kulağında bir gerçektir. Bir süre sonra Garrpe ile yolları ayrılır. Rodrigues artık bir başınadır. Onun Ferreira ile yüzleşmek üzere çıktığı bu yolculuk, sonraları kendisiyle, inancıyla ve Tanrı'sıyla yüzleştiği bir yolculuğa dönüşecektir, inananlar zulme uğrarken Tanrı neden hâlâ sessizdir?

Yayımlandığı yıl Tanizaki Edebiyat Ödülü'nü kazanan Sessizlik, yayımlandığı yıl Japonya'da şiddetli tartışmalara yol açmış, geçen yıllarla birlikte modern klasikler arasında yerini almıştır. Çağdaş Japon Edebiyatı’nın köşe taşlarından biri olan Sessizlik, Martin Scorsese'nin önsözüyle ilk kez Türkçede.

Portekizli rahip Rodrigues, misyoner yoldaşı Francisco Garrpe'yle birlikte çıktığı zorlu bir yolculuğun ardından Japonya'ya varır. Bir Hristiyan, üstüne üstlük bir rahip için akıl almaz tehlikelerle dolu bu ülkeye gelmelerinin iki amacı var... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 6 yıl, 9 ay
Momo, İlker Tunç Sayan adlı üyeyi takibe aldı.
6 yıl, 10 ay
Daha Fazla Göster

Momo şu an ne okuyor?

Güneş Ülkesi

%0

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.