Umut Geçidi

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Mahalle halkını tanıyormuşsun gibi bir his=)
Debbie Macomber severlerin sıkılmadan okuyacağı bir roman, bu kitabına bir esrarengizlik katmış. Bir mahalle hayatını konu alıyor. Mahalle sakinlerinin hayatlarını aktarıyor ve umut aşılayıcı bir özelliği var. Her kitabında mutlaka ders verici özellik hakim ve kesinlikle çok sürükleyici nasıl bittiğini bile anlamıyorsun. Kitapları seri, ben tümünü okumadım elime geçenleri okudum.lakin seri olarak okunsa daha hoş olur.

10 puan

Seri bittiğinde üzüleceğim sanırım. Kaldığımız yerden devam ettik, sıcacık ve zaman zaman gizemli hikayelerle... kitap yine, merakta bırakan yeni bir olayla bitti. Sonraki kitap için heyecan yine yakalandı.
Seriyi mutlaka sırasıyla okuyun.

10 puan

Cedar Cove serisinin 8. kitabı .Debbie Macomber okumaktan yıllardır hep büyük keyif aldım. Her bir kitabını uzun ara vermiş olsam dahi gerek karakterleri gerek olayları her zaman klişe olacak ama sanki kendi mahallemdeki komşularımla buluşmuş gibi okuyorum. Sevinlerine sevindiğim gibi üzüntülerine de üzülüyorum desem yeri. Bu kitabı da altı saatte başladım ve bitirdim. Öyle akıcı ve sıcak kurgusu var ki sanırım değil 8, 58 tane serisi olsa okurum. Olivya 'nın kanserle mücadelesi, James 'in Cristina ile hazin aşkı, Peder Daves 'in kendini kanuna ve karısına aklamak için imtihanı gibi konuları işledi yazar bu kitabında. Ve son vuruşunu da yaparak gizemli bir ceset ile merakta bıraktı. Debbie Macomber severlerin sıkılmazsın okuyacağı bir roman diyorum 😉👍👍

geri ileri