Üç

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Bana kalırsa sonu saçmaydı. Onun dışında çok güzeldi.

5 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/12/sarah-lotz-uc.html

Birkaç saat arayla düşen dört uçak ve hayatta kalan üç çocuk! Dünyada yankı uyandıran uçak kazalarının altındaki sebepler, sonrasındaki olaylar!!!

Gerilim yüklü bir kitap Üç!

Blogun takipçileri bilir normalde bu tür kitapları pek okumam ve okuyorsam da konusu oldukça ilgimi çekmiş demektir. "Üç" de ilgimi çeken merakımı uyandıran bir konuya sahipti!

Hem dürüst olun! Şöyle bir kapak ilgi çekmez mi? Benim çekti ve okudum ama okuyarak iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum.

Yazarın kalemini sevdim, kurgusunu sevdim, çevirmen oldukça iyi bir iş çıkarmış ve mükemmel bir çeviri sunmuş bize. Kitabın kapak tasarımı, kapak dokusu,sayfaların kenarlarındaki siyahlık... görsel tasarımı mükemmel!

Genel olarak ele aldığımızda, görüntü olarak mükemmel, çeviri mükemmel, kurgu mükemmel! Bu türü sevenler için harika bir kitap, ama benim için değil ne yazık ki!

Biliyorum, tam överek başlamışken 'ama'dan sonrası da ne demek diyorsunuz. Kitabı elime ilk aldığımda bunları hissetmiş, okumaya başladığımda böyle düşünmüştüm ama sonradan ne yazık ki benim tarzıma uymadığını fark ettim!

Kurgunun çok güzel olduğunu söylemiştim, ama içeriği aslında içeriği de değil, yazarın yazma şekli beni sıktı diyebilirim. Olan bu kazalardan sonra sağ kurtulan üç çocuğun yaşamlarını yazması falan neyse de araştırma yazısı şeklinde yazması ya da kaza üzerine yaptığı araştırmayı yazmış modda olması beni kitaptan kopardı! Tam odaklanıyorum kitaba okurken geriliyorum falan bir anda başka biriyle olan konuşmaya, yazışmaya falan atlıyor bende ipler kopuyor! Bu yüzden pek sevemedim.

Sonuçta bu bir roman! Gerilim, gizem romanı! Adı üzerinde roman! Bunu usulüne uygun yazsana ya! :( Araştırma şeklinde ele alınmış olması bana kitaba odaklanmamı engelledi açıkçası.

Benim şikayetim tamamen yazarın kurguyu ele alış biçiminden kaynaklanıyor. Tabi bu bütünüyle kişisel görüşüm. Eğer gerilim & gizem harmanlanmış kurguları seviyorsanız ve bu tür bir anlatımdan rahatsız olmayacak bir okur iseniz zevkle okuyacaksınızdır ama benim gibi düşünüyorsanız hiç denemeyin derim ben!

8 puan

Her zaman gerçek yaşanan, yaşanmış olayları anlatan romanlar hoşuma gitmiştir. Daha ilk sayfasıyla beni içine çekti.

9 puan

harika kurgulanmış ve üzerine çalışılmış bir kitap okurken korktuğum çok yer oldu.

9 puan

ROMAN 2012 YILINDA DÜNYA DA GELEN 4 UÇAK KASISINI ANLAMATMAKTADIR . GERÇEK BİR OLAY. BENCE YAZARIN USLUBU DA AYRI BİR GÜZEL...

1 puan

Başlangıçta iyiydi sonra sıktı zor bitirdim.Tam bir hayal kırıklığı

7 puan

http://kronikokur.blogspot.com.tr/2015/08/uc-tree-1.html

3 puan

Bir kitap düşünün baskısı muhteşem olsun, kapağı mistik ilgi çekici olsun. Arka kapak yazısı sizi sizden alsın. Alıp okumaya başladığınızda tüyleriniz ürpersin. Ama okudukça enerjisi düssün ve saçma şekilde bitsin. Beklentileri veremeyen bir roman.

1 puan

Berbattı açıkçası. Zamanıma ve gözlerime yazık oldu.

geri ileri