The Secret

En Son Değerlendirmeler

1 puan

Zaman kaybı bir kitap....

3 puan

fasa fiso.

11 yıl, 11 ay
Profil Resmi
4 puan

devamlı kendini tekrar eden bir kitap

11 yıl, 10 ay
3 puan

Okurken o kadar sıkıldım ki, bitirmeyi hiç düşünmüyorum.

4 puan

Kitab sadəcə eyni şeyin ətrafında dönür. Cazibə qüvvəsi. Düşüncələrin cazibə qüvvəsi. Yəni sən yaxşı düşünsən hər şey yaxşı, pis düşünsən pis olur. Həyatımızda pis düşündüyümüz hər şey pis düşüncələrimizin məhsuludur . Ancaq kitabın yazıçısı hər tərəfə oynuyur sözün əsl mənasında. Həm ateistə, həm deistə, hem teistə…Yəni oxuyursan kitabı, bütün fikirlərə baxırsan və burda kainatın bizə hər şeyi verdiyi düşüncəsi hakim olduğunu göstərir. İnsanların tarixboyu yaşadığı xəyal-dua-qurban kəsmək kimi düşüncələrini birləşdirib və buna CAZİBƏ QANUNU adını verib. Sadəcə biz özümüz yaxşı düşünməliyik və. s…Burda insanın özünün qüdrətli olmasını irəli sürür və insanın hər şeyi edə biləcəyini bildiri…Allahı isə geri plana çəkir. Kitabın müsbət tərəfi də var əlbəttə..Yəni baxanda, əgər həqiqətən də psixoloji sarsıntı və depresiya vəziyyətindəsizsə bu kitabdakı fikirlər sizə yardımçı olacaqdı. Yəni özünüzü daha yaxşı hissetməyinizə kömək edəcəkdir.
Kitabın təsir səbəbi elmi deyil ancaq elmi kitaba oxşayır, dini də deyil ancaq dini kimi görünür.Kitabda deyildiyi kimi cazibə qüvvəsi işə yarasaydı, milyonlarla lotto oynayan insanların hamısı ,lottonu alanda udacaqlarına inanıb alırlar və deməli milyonlarla adam varlı olacaqdır. Məncə kitabın uğur qazanma səbəbi həm dini ,həm də elmi təbəqəyə xitab etməsidir.Əsas kuliminasiya nöqtəsi isə kitabda ALLAH yerinə , EVREN(KAİNAT) ifadəsi işlənir. İnsanları duadan çox düşünməyə yönəldir. Əslində kitabın bu qədər oxunma səbəbi, içimizdəki ümidlərə cavab verməsidir. Yoxsa kitab 1001 dərdin dərmanı filan deyil…

5 puan

İnsanların sosyolojik,psikolojik problemlerini farkettikleri ve bunları çözmek için farkı yollar aradıklarını görebiliriz.

Konuya ilgi duyanların okumaları tavsiye olunur.

3 puan

Kotu olarak degerlendirilebilecek kitaplar listemde..

Profil Resmi
7 puan

Hala bir umut "belki gerçektir??" diye düşünüyorum ama şu ana kadar bir faydasını görmedim...

8 puan

Sanırım bir çok kişi beğenmemiş bu kitabı,ancak ben çok beğendiğimi söyleyebilirim.Üslubundan mıdır bilinmez,bu kitabı sıkılmadan okudum.Belki de anlattıkları ilginç geldi bana.
Bu kitapta en çok Lisa Nichols'ün yazılarını beğendim,en çok dikkatimi onlar çekti.
Kitapta söylediklerinin bir bölümüne katılıyorum.Bir bölümünün de doğruluğunu şimdi oturup,planlayarak,hayatıma uygulayıp kanıtlayacağım kendimce.Ne kadar doğru,o zaman göreceğiz ! :)

Profil Resmi
5 puan

Motivasyon için güzel ama çok fazla bıdı bıdı yapılmış

Profil Resmi
1 puan

Zaman kaybı.

Profil Resmi
1 puan

öncelikle kitabı kısaca özetliyeyim:
zaman kaybı

nedenmi? bu kadar saçmalıkla dolu bir kitap görmedim.

Profil Resmi
4 puan

bu kitabın toplatılıp yakılması lazım lan. öyle bi kitap.

Profil Resmi
6 puan

Aslında çok mantıklı ve işe yaraması muhtemel bir yöntemden bahsediyor fakat kitabın başından sonuna kadar aynı şeyleri tekrarlıyor bir nevi. Yani kitabı sondan başa doğru da okusanız aynı fikri çıkarırsınız.

1 puan

Hayatım boyunca yarım bıraktığım iki kitap var ve Secret bunlardan bir tanesi...

Tamamen zaman kaybı...

11 yıl, 11 ay
1 puan

gerçekten vakit kaybıydı.

Profil Resmi
1 puan

Abartıldığı kadar bir etkisi olmayan kitap. Vakit kaybından öteye geçmeyecektir...

4 puan

bu puanı aldı o da kitabın içindekilerden çok reklamında ki başarıdan ötürü.
zamanın da ne reklam yapıldı bunun için:)
okuyan havasını aldı

Profil Resmi
4 puan

Anafikrini bil yeter.

Profil Resmi
7 puan

Yazarın ifade ettiği bazı kavramları mantıksız bulsam da başarılı bir kitap olduğunu düşünüyorum..

3 puan

zaman kaybı...

Profil Resmi
5 puan

çok sıkıldım çoook

Profil Resmi
6 puan

İçerik bakımından zayıf kanıtlayıcı ögeler geride bırakılmış

Profil Resmi
1 puan

Çok Satanlar Zırvası

1 puan

Ne kadar sıkıldığımı anlatamam okurken hatta bende bir problem mi var acaba diye sorar oldum...Kitap bile diyemiyorum, çıktığında dünyanın elindeydi ama ben baya sıkıldım.Bitirmiş olmak için okudum kaç yıl oldu evrene mesajlar yolladım hiç biri olmadı???? bende bir problem var galiba ;)

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
5 puan

İyi reklam ürünü. Çok bile vermişim.

2 puan

Ben okumakta çok zorlandım. Çünkü hemen hemen her sayfasında aynı şeyi tekrarlıyordu. Belki de bana öyle gelmiştir ama okurken sırf bu yüzden çok sıkıldığımı hatırlıyorum.

Profil Resmi
1 puan

Kitapçılardaki bir çok kişisel gelişim kitabından birisi.Diğerlerinden farkı medyada çok abartılmış olması.Popüler olması sebebiyle çok satanlar listesine girmiş olabilir ama kesinlikle yenilikçi olmayan tekrar niteliğinde sığ bir kitap.Şu ana kadar okuduğum en kötü kitap ve zaman kaybı.

1 puan

Buna harcadığım zamana o kadar üzülüyorum ki arkadaşlar... 1 puan bile çok..

Profil Resmi
1 puan

ya bu kadar gereksiz bir kitap olabilimi diye düşündüm çok pişmam oldum aldığıma okuduğuma o kadarki sadece reklam ürünü bi ara neredeyse billboardlarda bile görüpde neymiş bunların derdi diye okudum 1 bile fazla

10 yıl, 11 ay
geri 1 | 2