Takunyalı Führer

En Son Değerlendirmeler

8 puan

isyana katılan aileden mi geliyor?

rumlar niye "bizim çocuk erdoğan" diyor?

iktidarında; ayasofya açılacaktı, kilise açıldı, cami ve kur'an kursu yıkıldı.

mehdiliğe mi soyundu?

tayyip hakkında türk değil diyen başdanışmanı.

yırtık ayakkabı giydiği günlerden 3 bin dolarlık ayakkabıya.

satılan değerlerimiz.

kur'an bülbülü olarak lanse edilmesine rağmen, kur'an dersinden kaç aldı?

amerikalıların çaylağı ve "at sineği."

tayyip'in üç çocuk istemini üzerine alan kadın bakan.

humeyni özlemcisi türkler kim?

hizbullah ve ibda-c ile dans.

mit, tayyip'i seviyor mu?

tayyip'in en yakınındaki yerli uyuşturucu kaçakçıları.

tayyip'in el ele olduğu çeteci dostları.

tayyip'in korumalığını yapan çete lideri.

tayyip'in önünü açan cinayetler.

tayyip'in küresel teröristlerle olan bağlantıları.

tayyip'in uluslararası uyuşturucu ve silah kaçakçıları ile ilişkileri.

hablemitoğlu cinayetinin bilinmeyenleri.

tayyip'in hitlerleşme süreci.

ergenekon tertibi neleri örtüyor?

ergenekon savcısına rüşvet gibi silah hediyesi.

tayyip'in büyükanıt'a olan ilgisi.

hacıhüsrev'de tayyip'e takılan lakap.

paytak reco'nun şaibeli futbolculuk serüveni.

sucukçuluk günlerinde insanlara at, eşek eti mi yedirdi?

tayyip ile emine'nin evliliğe giden yolda bilinmeyenleri.

cumhurbaşkanlığı'nı kaybettiren krizin perde gerisi. herkese hiddetli, pkk'ya şefkatli.

otoriteye boyun eğen kasımpaşalı.

ihh ve bağlantıları.
--spoiler--

11 yıl, 10 ay
10 puan

Atmasyon yok, iftira yok. Kanıtları ile başbakanın ağzından dökülenler ve görmezden gelinenler,gelenler.““We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties...”Wall Street Journal’dan Tayyip’in sözleridir bunlar. Nedir anlamı? Kahraman çocuklarımızın anavatana en az kayıpla dönmesini umuyor ve dua ediyoruz.Yazar çoğu yerde yorum bile katmamış sadece olanı olduğu gibi vermiş. Ancak birileri bundan rahatsız olmuş.
Biz savaşa katılmazsak daha çok ABD'li ölür ve Amerikalılar bunu hiç unutmaz Dönemin Dış işleri bakanı Yaşar Yakış’ın sözleri değil mi bunlar?
Başbakan Hizbullah liderini davet etmedi mi ülkemize? Tabi Hasan Nasrallah da İsrail korkusuna gelememişti ayrı bir mevzu inanmayanlar için bknz;
http://www.aksam.com.tr/2010/06/27/haber/dunya/5598/turkiye_ucak_vermeyince_gelmedi.html
Ardından ;
http://www.birebir.net/goster.asp?d=%23709303
( İBDA-C nin taraf dergisi içeriğine göz atmanızı sonrada Sivas katliamı Kemalist işidir diyen ilginç şahısların görüşlerini yeniden gözden geçirmesini umut ediyorum)
Birebir bir taraf dergisi yazısı için başlık ise ilgi çekici Şanlı Sivas Kıyımı. http://www.psakd.org/seriatcilarin_sivas_yorumu.html
Mehmet Metiner’i anlatıyor kitap(hani RTE nin belediye başkanlığı döneminde danışmanı olan İslamcı yazar varya, Pkk’nın militan kazanma şubesi olan Hadep’in genel başkan yardımcılığında bulunmuş, pkk yayın organı Demokrasi ve 2000’de yeni gündem adlı gazetelerde yayın danışma kurulu ve köşe yazarı olan kişi)
‘İktidar olabilmek için gerekirse papaz elbisesi bile giyerim’ diyen kim idi?(inkar da etmişti ya)
(ayrıca giymiştir çok da yakışmıştır orası da ayrı mevzu);
http://www.hakancem.com/YAZILARIM/SIMGELER/tayyipcubbe.jpg
http://www.milliyet.com.tr/2002/05/30/siyaset/siy07.html
Karısının yıldırım aşkı ile tutulduk,aşk evliliği yaptık sözlerine karşı görücü usulü ile evlendik 16 yıldır evliyim ancak hiç aşık olmadım diyen başbakanı yazıyor.

Necip Fazıl’ın Menderesten örtülü ödenekten aldığı payı yazıyor.Atatürk’ün sağlığında bile daha Atatürkçü olduğunu yazıyor.Ne diyor peki;

İrticaya karşı kendini kale gibi tanımlıyor.Menemen olayı sonrasında Hakimiyet-i Milliye gazetesinde irticayı ‘zift ruhlu zehir’ olarak tanımlıyor.Menemen olayını lanetliyor;İrtica yatağımızın başucundaki bir bardak suya karıştırılan zehirdir…
’Ve Büyük Doğu Dergisi’nde Atatürk’ün ölmediğini bir gün mutlaka geri döneceğini yazıyor ve şunları söylüyordu; Evet lâf ve hayâl, yâhut fikir ve remz âleminde değil, doğrudan doğruya madde ve hakikât dünyasında Atatürk hayata dönecektir.… Bir gün onu, kâfuriden yontulmuş asil ve parmaklarıyla kılıcın kabzasıbı kavramış zarif ve ince edâsıyla bir masaya eğilmiş ve gök gözleriyle dünya haritasını süzmeye başlamış olarak olarak göreceğiz”.

Tabi menderes hükümeti Amerika ile ilişkileri üst düzeye çıkarınca neler oluyor?
‘Amerikan politikasını korumakla mükellefiz.Amerikan siyasetini tutmak biricik yol.’diyor
Fadime Şahin Müslüm Gündüz rezaletini Ergenekon yaptı diyenler ne hikmetse bu rezilliğin yaşandığı evin sahibinin vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez olduğunu görmezden geliyorlar.
Ağustos 2009 yılında ABD’deki Bijan mağazası vitrinine ünlü müşterilerinin adını yazıyor.Erdoğan listede başı çekiyor.(tabi mağazadaki en düşük takım elbise fiyatı 30 bin dolar)

Ama tok açın halinden anlamaz demişti değil mi RTE?Zaten hepimiz wikipedia’yı biliriz.Oradan da mal varlığı,soyu sopu,girip çıktığı dergahlar tarikatleri öğrenebiliriz;
http://tr.wikipedia.org/wiki/Recep_Tayyip_Erdo%C4%9Fan

suriye'yi lübnan'dan çıkardıkları gibi, bizi de kıbrıs'tan çıkartırlar. Birileri bize çık der, kuzu kuzu çıkarız Kimindi bu söz?

Milli Piyango zulümdür(Hürriyet 1994) diyen başbakan ve okul arkadaşını Timurtaş hocanın oğlu Bekir Yunus Uçar yakın zamanda Spor toto teşkilatı Müdürü olmadı mı?
Fahri Topçu,Türkiye Görme Engelliler Konfederasyonu Başkanı Turhan İçli,Gülnur Erengül,Alper Ateş,Sezen Baki,Sevim Tanürek bu isimleri bir arayın tarayın.Neler bulacaksınız?

Basın özgürlüğünü yazmış Sayın Poyraz;’İşte tanıklar.beni Akşam’dan sen kovdurdun Tayyip Bey’ diyen Sebahattin Önkibar’ın sözlerine yer vererek.

Tayyip onun için “Benim idolüm” diyordu.Aynı zamanda dünürü.(Sadık Albayrak)Ve yine bu Sadık Albayrak ne diyor bir kitabında;
“…İki paralık Mustafa Kemal kuvvetinin baskısına boyun eğerek İngilizlerin, Fransızların ve sair devletlerin İstanbul’dan çekilip gitmelerini ancak Kemalistlerin idam ettiği Türk aklı kabul edebilir…”

Homoseksüel haham yamağı Tuncay Güney ve Emine Şenlikoğlu arasında geçenler yazıyor.
Şimdi bunların ne ilgisi var kardeşim diyeceksiniz kitapla.Hepsi kitabın içerisinde mevcut. Burada yazdıklarım sadece içerisinden bir kısımdır,küçük bir parçadır.Kitabın içerisinde daha neler var.Ancak tek bir şey yok.İftira.(Çünkü her şey kanıt ve belgeleriyle var)

9 puan

Siyasi içerikli kitap kapağından da anlaşılacağı gibi .
İçerik ise herkesin öğrenmesi gereken türden . Bu kitabın içeriği yandaş basında yazmaz bu yüzden gidin alın okuyun öğrenin ;)

9 puan

Yazarın , Tayyip Erdoğan ve yandaşlarının iç yüzünü ortaya çıkardığı okunması gerekli olan bir kitabıdır. Sadece Erdoğan ın hayatı derinlemesine incelenmiş olup bununla birlikte çevresinde onun gibi düşünen kişilerin de tüm pislikleri gözler önüne serilmiştir. Bu kitap dinci siyasetin karanlık yüzüne ışık tutmaktadır.

1 puan

Irkçılıktan cinsiyetçiliğe baştan sona nefret söylemleriyle dolu, olmadık yerlerden olmadık sonuçlar çıkararak iddialarını "belgeleyen" bir kitap olduğunu görmek için yandaş, AKP "fan"ı filan olmak gerekmiyor.

geri ileri