Siyah (Çember, #1)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

gayet güzeldi <3

5 puan

Basbayağı kötüydü

1 puan

Okuduğum en kötü fantastik seriydi.. :(

6 puan

Fantastik kitaplar sevenler için güzel sayılabilir, ama beni pek memnun ettiği söylenemez:/

7 puan

Hem cok sıkılıp birakmak istedigim,hem de merak duyguma yenik dusup okumak istedigim bir kitap oldu bu. Yazarin dilinden cok hoslanmiyorum aslinda,nedense kitaplarinda beni iten ,okumami hayli zorlastiran bir tarafi var ama olusturdugu bu degisik kurgu adina bir sansi vermeliymisim gibi hissettiriyor.

9 puan

Mutasyona uğramış bir virüs, tüm dünyayı tehdidi altına alıyor. Diğer yandan kara ormanda ki yarasalar, dünyayı yok edip kendi efendilerinin hakim olmasını istiyorlar. İki tehdit ile de uğraşan ve savaşan tek bir kişi var.
Serinin ilk ya da tercihe göre ikinci kitabı olan 'Siyah'ın; tıbbi gerilim ve fantastik türünde olması, ayrıca da 610 sayfa olması gözünüzü korkutmasın. Akıcılığı, anlaşılırlığı ve de kurgusuyla, o kadar çekici ve kolay okunuyor ki. Ben adeta bir solukta okudum. 4 kitap olan seri, çember seri olarak adlandırılıyor. Son kitap aslında ilk kitap da olabiliyor. Tercihen 'Yeşil' kitabından veya 'Siyah' kitabından başlayabiliyorsunuz. Ben ilk bu kitabı okudum.
Fantastik kurgu okumayı sevenlerin 'Siyah'ı beğeneceklerini düşünüyorum. Bakalım diğer kitaplarda bu kadar başarılı mı?

8 puan

Çember serisine sanki "siyah"la başlamak daha doğru olurmuş gibi. Her ne kadar yeşil başlangıç ve son olarak görünse de yeşille başladığınızda hikayenin içinde olmak için fazladan çaba göstermeniz gerek. Siyah'a gelecek olursak temposunu kaybetmeden devam etmiş yazar hikayeye. Gün itibarıyla kırmızıya başladım ve kendimi seri yakında sona erecek diye hayıflanırken buldum. Sevmişim ben bu seriyi.

10 puan

Kitabı sonuna kadar neyin gerçek neyin rüya olduğunu anlayamadım.İnanılmaz sürükleyici ve heyecanlı.Okurken sürekli ters köşeye yatırıyor.Sonu da öyle.Serinin devamını okumak için sabırsızlanıyorum.'Siyah'hem kendi başına bir konu hem serinin devamını tamamlayıcı.Bence göz atın derim ben.

geri ileri