Shadowfever (Fever 5)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Ben şimdi ne yapayımmm... Her gecemi Barrons & Mac ile geçirmeye nasıl da alışmıştım. Her gece 1'de başlayıp 4-5'e kadar onları okumak bana nasıl huzur veriyordu...

Şu 5 kitabın içinde en güzeli ve benim en sevdiğim kitap 4.süydü. Bunu da sevdim. Fakat uzun bir süre aralığında okuduğum için kitabın içinde çoook fazla olay varmış gibi geldi -ki vardı da ya- :)

Başlarını oldukça sevdim, hızla ilerledim.


****** SPOILER VAR *****


Kitaptaki herkesin aslında bir şeyler çıkmasını hiç sevmedim aslında. Yani sırf kızı karar vermekten kurtarmak için, birisini seçmek zorunda kalmasın diye birisini kötü yapması, diğerini bilmem kim çıkarması olmadı hiç. Sonu çok havada bitti gibi geldi. Barrons tam bin yıl araştırma yaptı, bilmem ne yaptı. O kadar zeki, araştıran bir adam, Mac'in iki saniyede ve son anda aklına gelen K'Vruk mıdır nedir o çözümü nasıl düşünemedi? Tabii ki kötü bir kitap değildi. Sadece 4'ün sonuna, hatta özellikle 5'in başına bu kadar bayılmışken ve kendimi içinde hissetmişken daha fazlasını beklerdim. Bu kadar komplike bir öyküdünün, ilmeklerinin çat çat çat bir anda sökülüvermesi beni uyuz etti.

Tabii ki Dani'nin kitaplarını da okuyacağım :) Hatta yakında başlayacağım onlara da.

geri ileri