Sahte Krallık

En Son Değerlendirmeler

9 puan

İkinci kitap Sahte Krallık ise görevlerini tamamlayıp dönen ekibin ihanete uğraması ile başlıyor. Hayalet tutsak alınıyor ve ekip bu sefer hem Onu hemde paralarını kurtarmanın derdine düşüyor.
Serinin kurgusunu, karakterlerin çarpıklıklarını,ortamın kasvetli havasını çok beğendim. Her karakterin kendi içindeki eksiklikleri ,nedenleri kitabın geneline yayılmış.Karakterlerin yaş ortalamasına takılmadım.
Kaz kurnaz bir zekaya sahip. İnej her daim sadık. Nina ele avuca sığmaz, Matthias bir savaşçı,Jesper düşkün ve Wylan ise gizli cevher....Bunlar benim karakterler için hislerim.
En sevdiğim karakter İnej ( Hayalet),en çok üzüldüğüm ise ........ bana kalsın....☆☆☆☆☆

9 puan

Bitmesine cok uzuldugum serilerden biri oldu. Gerci ara kitaplari varmis ama ne zamana cevrilir bilemiyorum. Veda etmeye hic hazir degilim kitap boyunca her bir karaktere ayri baglandim cunku. Onlar sayesinde her sayfada hop oturup hop kalktim. Yazar harika bir is basarmis her karakteri ayri anlatip olaylari onun gozunden vermis, ama hicbir sayfada da teklememis hep ayni tempoda ilerletmis. Bu yuzden okumasi inanilmaz bir keyifti benim icin.Gerci kitap boyunca bekledigim o can alici intikama dusen golge cok huzunluydu, boyle beklememistim ama neyse.. Yine de Genya'yi, Nikolai'yi ve Zoya'yi tekrar okumak cok guzeldi. Zekice yazilmis her bir cumlesiyle resmen kalbimi fethetti bu kitap.
Ayrica canim Matthias, utangac tavirlarin cok tatliydi, bundan sonra favori karakterlerimden birisin . :)

geri ileri