Piyonun Son Hamlesi

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
7 puan

okurken hiç beklemediğim bir anda ters köşe oldum.beklenmedik bir şekilde bitti.şaşırtıcıydı.

8 puan

Lana ile 11 yaşındaki sosyopat bir çocuğun arasındaki oyun...
Kitabın sonu o kadar ilginç ki bence 6. hisle kapışır. Gerçek sır neydi? Ayrıca isim kitaba çok yakışmış.

8 puan

Bir psikopat ve bir sosyopatın birbiriyle mücadelesi...
Oldukça iyi kurgulanmış, akıcı ve gizemli(?) bir roman. Böylelerini seviyorum. Özellikle o son sayfaya bayıldım. Tam olarak 'şah mat' dedirtti. Hala yüzümde sanki ben zafer kazanmışım gibi minik bir tebessüm var. Bu tür kitapları seven herkes kaçırmadan okumalı.

10 puan

Kitabın sonu için onlarca teori ürettim. Ama her bölümde bu teoriler birer birer yok oldu.. Son zamanlarda okuduğum en iyi kurguya sahip kitaptı.

10 puan

Çok iyi kurgulanmış, severek okunacak bir kitap

9 puan

Çok farklı ve güzel bir kitaptı. .Beklediğimden daha güzeldi.

8 puan

Tarz değişikliği yapıp polisiye psikolojik gerilim konulu bu kitabı fazlasıyla övgü dolu yorumları baz alarak okumaya başladım. Yorumlarda okuduğum kitabın sonuna geldiğimde adeta ters köşe olacakmışım. Büyük bir heves ve beklentiyle okumaya başladım tabi. Evet kitabı büyük bir merak ve heyecanla okudum yalan değil, 11 yaşındaki sosyopat bir çocukla ona bakıcılık yapan yirmili yaşlarda psikoloji okuyan psikopatın hikayesi oldukça akıcıydı. Evet kitabın sonuna doğru gerçekten şok edici gelişmeler oldu ve süpriz bir final oldu. Ancak 😊 kitabın sonunu ve gelişmeleri dikkatli bir okur kitabın yarısından itibaren tahmin edebilir. Ki ben de ettiğim için ters köşe olmadım maalesef. Çok güzeldi kitap, sakın beğenmediğimi düşünmeyin, aksine yazarın diğer kitaplarını da temin edip okumayı istiyorum. Şahsi yorumumdur , bilginize. 😉💃

geri ileri