Paranoya

En Son Değerlendirmeler

7 puan

eski bir suçlu olan Dexter McCray' in çiftiğinin arkasındaki kavak korusunda bir kızın cesedini bulur ve kendini bu olaydan aklamak için çaba sarf eder. Kitap ilerledikçe siz bile cinayeti Dexter' ın işlediğine inanıp inanmamak arasında kalıyor, sayfaları hızla arşınlıyorsunuz.

1 puan

çok kötü!

4 puan

Okurken biraz sıkıldım ama sonunu da merak ettiğimdem ötürü devamını getirdim. Sanırım kitapta aklımda kalan tek nokta Dexter'in deli gibi alkol tükettiğiydi. Bir adam dibe nasıl vurur ? diye sorulsaydı Dexter'i gösterebilirdim.

5 puan

Kötü! Yazar kitabı yazmaktan sıkılp birden final yapmış gibi.

6 puan

İçine kapanık,eskiden yaşadığı acı olayın etkisinden hayatı boyunca kurtulamamış ve bunun etkisiyle bir cinayet işlemiş ve çevresindeki güzel şeyleri yok etmiş bir adamın,yeniden bir cinayet işlediğini sanması üzerine,gerçekle-kurguyu birbirine karıştırmasını konu alan ideal,okunabilecek bir kitap olduğunu söyleyebilirim.Bence akıcı bir kitaptı.Konu çok fazla ilgi çekebilecek hale gelmese bile son ana kadar o 'katil kim ?',sorusu akıllarda ve finali de bence olabildiği kadar çarpıcıydı.Sürükleyicilik özelliği de iyiydi.Gerilim severler için tercih edilebilecek bir seçenek..

geri ileri