Mutluluk Projesi

En Son Değerlendirmeler

9 puan

başucu kitabı olmaya aday.
zaman zaman kitapta ki bazı şeyleri uygulamaya çalışıyorum.

6 puan

Nedense her şeyi aynı anda yapmak isteriz.Özellikle de hayatımızı değiştirmek söz konusu olduğunda.Bu kitapta yazar bunun tam tersini yapıyor. İlla büyük adımlar ya da bir anda değişimden bahsetmiyor.Kendi mutluluğumuzu ,refahımızı sağlamak için küçük ama emin adımlarla bize yol gösteriyor. Her ay yapılacak veya değiştirilmesi gereken küçük şeylerin listesini çıkarıyor.Tabi bu listeyi siz kendinize özel olarak hazırlayabilirsiniz.
Kitapta hoşuma giden şeylerden biride boşa konuşmaması.Yani bazı kişisel değişim kitaplarında şunu yapmalısınız, böyle davranmanız gerekir gb açıklamalarla sayfalarca aynı şeyi tekar edip duruyorlar. Bu kitapta ise size sadece yol gösteriyor.Yazar kendi hayatından örneklerle de durumu anlamanızı pekiştiriyor. Küçük adımlarla büyük değişikliği vaat ediyor. Aslında amaç sadece mutlu olmak.

6 puan

ilham verici. fakat istatiksel bilgilere fazlaca yer verilmiş ve tekrara düşülmüş.

4 puan

Çok fazla fikri bir arada sunuyor, gereksiz yere uzatılmış sanki. Ayrıca, yazı karakteri küçük ve yazılar sık aralıklı olunca hiç bitmeyecek gibiydi. Bir yerden sonra,yarıda bırakmamak için okudum.

8 puan

Bilimsel veriler güvenirliği artırmış. Beni etkiledi...

geri ileri