Mükemmel Olmayan Hayatım

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Eğlenceli, mizah yönü ağır basan bir kitaptı. Katie Brenner hayalindeki işe sahip, Londra merkezinde muhteşem bir dairesi var hayatı mükemmel gibi görünse de gerçekler bambaşka.. İş yerinde, kolayca gözden çıkarılabilecek en alt kademede çalışıyor ve kaldığı daire ise gardırobunun bile sığmayacağı kadar küçük. Tabi birde çalıştığı yerdeki patronu Demeter var ki mükemmelliğin vücut bulmuş hali.
Katie, bir gün Demeter tarafından işten çıkarılıp babasının çiftliğine geri dönmek zorunda kalıyor. O zaman intikam çanları çalmaya başlıyor. Katie Demeter’e karşı..
Birde kitapta Alex faktörü var tabii..


Katie – Demeter karşılaşmasında neler olacak?

İki dost mu yoksa düşman mı olacak?

Alex bu durumun neresinde o zaman?

Hepsi kitapta..

7 puan

https://oldgirlsontheblog.blogspot.com/2018/12/sophie-kinsella-mukemmel-olmayan-hayatm.html

8 puan

Tam bir kinsella klasiğiydi. Eğlenceli, kolay okunur, sevimli ve romantik. Bir "numaran bende var" değildi onun kadar güldürmedi ama altını çızdirdirecek cümleler barındıracak kadar da etkileyiciydi.

6 puan

Bekledigimi bulamadim aslinda. Yazarin bircok kitabini okudum , mizahi dilini cok severim ama bunda o beni teşvik eden buyulu hava yoktu. Cok daha siradan ve yavan . Baskasi yazmis gibi boyle bir hikayeyi en iyi sophie yazar diyebilecegim bir yazardan boyle bir performans sasirtti beni. Yine de okunur kafa dagitir ama okuyucuyu etkilemez diye dusunuyorum.

geri ileri