Mucizeler Dükkanına Dönüş (Blossom Street Serisi 4)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
9 puan

benim yazarım , benim serim.. söylecek laf yok.. yine harika idi.

10 puan

Çok güzeldi...

10 yıl, 11 ay
8 puan

Okumaya değer bir kitap

7 puan

1. kitabı çok beğenmiştim, 2. kitabı daha çok beğenmiştim ama maalesef aynı şeyi 3. kitap olan Küçük Mucizeler Dükkanına Dönüş için söyleyemeyeceğim. kitabı okurken çok sıkıldım ben. başladığım kitabı beğenmesemde yarım bırakamama gibi bir huyum var ve bu kitabı da bitirmek istedim. belki diğer 2 kitabı okumayıp direk bu kitabı okusaydım kesinlikle mükemmel derdim ama maalesef yazar kendini çok tekrarlamış. 2 kitabı da okumuş olan bunu mutlaka okumak isteyecektir. ama ben hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur.

11 yıl, 9 ay
Profil Resmi
8 puan

Benim içimi çok çok ısıttı. Edebi anlamda bi değer biçmek zor fakat; ben her kadını da anladım, onların hissettiğini hissettim, gülümsedim, duygulandım. Aklı karıştırmayan, okuması rahat ve hoş bir kitap oldu.

10 puan

Yine çok güzeldi.Yine içimi ısıttı :) Bu kadını seviyorum :)

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
6 puan

bu sefer de bir çiçekçi dükkanı açıldı ve yeni konular devreye girdi

9 puan

sıcacık bir kitap çayını kahveni al battaniyeye sarıl ve oku insanın içini ısıtıyor

5 puan

Benimi sıkan bir kitap oldu Debbie Macomber önce ki kitabında da beni şaşırtmamisti bu da öyle oldu aynı olaylar aynı sonlar... Altını çizdigim tek kelime, cümle yok. Ancak romanlar da olur dediğimiz türden bir kurgu... Heyecan sıfır. :) Olumlu düşün olumlu olsun kuralı bu yazarın. :)

9 puan

Yazın sıcağında iyi geldi yine :) İçini açıyor, serinletiyor insanı sanki karakterlerin uyumu, birbirlerine tutunarak zorlukları halletme becerileri.. Kitaplarının sonunda bir sonraki kitaptan bir bölüm sunulması da çok hoş.. İnsanı merakla bekletiyor.. İnsanın kendi kitap yorumunu bir sonraki kitabın başında görmesi de ayrı bir mutluluk.. :) Yine huzur verdi:)

Profil Resmi
4 puan

iyiydi sınavlar nedeniyle bıraktım

Profil Resmi
3 puan

diğerleriyle aynı,mutlu son...

Profil Resmi
6 puan

Klasik bi debbie macomber kitabı.edebi anlamda çok bişey kattığını söyleyemem ama çerez niyetinde işte küçük bi mola vermek için ideal

9 puan

Onlar benim canlarım oldu artık ya.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
9 puan

Her zamanki gibi sıcacık, umut dolu bir Macomber klasiği...

8 puan

Heyecanla başladığım bir kitaptı Küçük Mucizeler Dükkanı ve sonradan okuduğum 3 kitaptan 3ünü de çok sevdim. Edebi bir değerden ziyade, hayata dair öğreticikleri olduğunu düşünüyorum. Toplam 4 kitaptaki karakterler de şahsen tanıdığım insanlar gibi geliyor ve başladığım andan itibaren sonuna doğru hızlıca ve merakla götürüveriyor insanı.

Profil Resmi
7 puan

Yazarın diğer kitaplarında da olduğu gibi serinin bu kitabı da yine hayata dair umut aşılarken hayatın gerçeklerini de göz ardı etmiyor. hayata tutunmanın aslında önce insanın kendisine tutunmasından geçtiğini vurgusu yapılıyor. Romantik kış günü kitaplarından

Profil Resmi
9 puan

Bu kadının kitaplarını severek okuyorum ben ya!
Çok güzel bir anlatıma, akıcılığa sahip. Bu kitabındada kaldığı yerden devam ediyor yeni hayatları anlatmaya..

10 puan

Colette ve .. Daha başka bir şey söyleyemem çokk güzeldii :)

10 puan

Çok heyecanlı Zevkle okuduğum bir kitap

Profil Resmi
10 puan

serinin birbirinden bağımsız olması hoşuma gitti :)

10 puan

Her zamanki gibi dinlendirici harika mutlu sonla biten bir kitap

Profil Resmi
7 puan

güzel

8 puan

Kitabın baş kahramanları yine kadın karakterler.
Lydia, Alix ve yeni tanıştığımız Coletta asıl karakterlerdir. Onların etrafında geçiyor kitap.

Lydia artık evli ve mutlu bir kadındır. Dükkanı, ailesi ve kursları ile hayatı devam etmektedir. Dükkanının üst katındaki evin de artık yaşamadığı için evini Colette'e kiraya verir.
Alix artık tamamen değişmiştir ve papaz sevgilisi ile düğün hazırlıklarına başlamıştır. Ama içinde olduğu karışık durumdan dolayı yeniden kursa başlar.
Colette, kocasını kaybetmiştir. Kocası ölmeden önce kavga etmişlerdir. Bir türlü bebek sahibi olamamışlardır bu durumda Colette için büyük bir sorundur. Coletta Christian Dempsey’in yanında asistan olarak çalışır. Ancak bir gece birlikte olurlar ve Coletta hamile kalır. Eski patronundan gizlenmeye çalışıp yeni bir hayata başlar.

Yine hayatları kesişen kadınların hikayesini okumak güzeldi. Huzurlu akıcı bir kitaptı. Yazarı seviyorum.

10 puan

çok basit bir anlatımı var kitabın en sevdiğim yanı rahatlatıcı ve kafa dağıtıcı özelliği olması başından beri keyifle okudum konu karakterler anlatımıyla sımsıcak bir roman.

6 puan

Klasik bir Debbie Macomber romanı. Küçük Mucizeler Dükkanı serisinin 4. Kitabı. Ara verdiğimden olsa gerek eski karakterleri anımsamam biraz zor oldu ama bu sefer ağlamamayı başardım. Özellikle düğün sahnesinde kendimi nasıl tuttuğuma dair en ufak bir fikrim yok.

8 puan

Herzamanki Debbie tarzında yazılmış bir kitaptı güzeldi bir tqakım dersler içeriyordu alt metinlerde ama bazı yerlede karakter kendi konuşmuş bazı yerlerde başkası aktarıyor gibi yazılmış kopukluk yaratsa da imla hataları da olsa okunmaya değerdi boş vaktiniz varsa güzel vakit geçirebileceğiniz kitaplardan biriydi:)

geri ileri